Alyona Alyona та Jerry Heil блискуче виступили на Євробаченні

Фінальний кадр з виступу дівчат вражає
Скріншот

Українки вразили глядачів конкурсу

Представниці від України на Євробаченні-2024 у шведському місті Мальме Alyona Alyona та Jerry Heil виступили із піснею Teresa & Maria. Наші дівчата виступали під номером 5, але фактично вийшли на сцену міжнародного конкурсу шостими.

Цьогоріч організаційний комітет Євробачення змінив деякі: якщо раніше країни «великої п’ятірки» та країна-переможниця виступали лише у фіналі, то нині вони вперше будуть виступати під час півфіналів. Так, у першому півфіналі право виступити отримали Німеччина, Велика Британія та Швеція – як країна-переможниця конкурсу у 2023 році. Перед Україною виступали представники Великої Британії.

«Дякую за підтримку України. Thank you for supporting Ukraine», — вигукнули Jerry Heil та alyona alyona в кінці виступу.

Як відомо, постановку до пісні українкам готувала режисерка зі світовим ім'ям Таню Муіньо. Alyona Alyona та Jerry Heil раніше розповідали про значення своїх костюмів. Артистки заявили, що все ретельно продумували: «Це не просто костюми чи щось красиве. На Альоні справді кольчуга, на мені – сукня реально рвана і горіла. Одяг має велику вагу, з ним важко рухатися, але ми усвідомлено обрали це, щоб не просто це були символи, а щоб ми самі могли це відчувати й трушно транслювати».

Під час підготовки не обійшлося без неприємностей: Аlyona Аlyona під час другої репетиції травмувалася – втім, виконавиця стверджує, що майже не постраждала і готова гідно іти вперед.

Подивитися онлайн-трансляцію відкриття можна тут:

Нагадаємо, до треку Teresa & Maria в Україні до пісні склалося різне ставлення. Деяким слухачам вона до вподоби, а інші – взагалі не сприймають. Причиною є те, що мати Тереза була неоднозначною особою в історії. У композиції йдеться про силу українських жінок під час війни та про виклики, з якими доводиться зіштовхуватися. Співачки надихають своїм треком не закриватися в собі та сміливо рухатися вперед.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: