Гнида, що пише наклепи. Єфросиніна відповіла Соловйову, який принизив її та чоловіка

Єфросиніна: День почався з гарних новин
фото з відкритих джерел

Пости Євросиніною російський пропагандист назвав «фашистськими», а її саму – «донькою магаданських службовців»

Телеведуча Маша Єфросиніна жорстко відреагувала на заяву російського пропагандиста Володимира Соловйова, котрий публічно наплів несінітниць про неї та її чоловіка.

На своїй сторінці у соцмережі Марія розмістила скріншоти з телеграм-каналу Соловйова, який заявив, що чоловік Єфросініної, бізнесмен Тимур Хромаєв, нібито виїхав з України за кордон у лютому цього року після того, як «заробив мільйони на наркотиках та зброї». Пости Євросиніною російський пропагандист назвав «фашистськими», а її саму – «донькою   магаданських службовців».

«День почався з гарних новин: король пропагандистських гімнопомийок салавйов вчить українську мову! Не дають спокою хлопчику мої відеозвернення. Тож для цього пана, що висирає брехню немов дихає, є трохи уточнень: гарне вивчення української починається з закарбування в своєму мізку: «в Україні»! Також питаннячко: чого це ми приперли сюди Магадан, та геть вирішили не зазначати, що я корінна кримчанка? Бо Крим таки наш? І ще, поки ти, гнида, пишеш дешеві наклепи на мого чоловіка, він опановує таку круту зброю разом зі своїми побратимами з ЗСУ, що тобі та твоїй шоблі скоро п#зда», – написала вона.

Раніше «Главком» писав, що Єфросиніна розповіла про трагедію  близькою її  родині людиною: сину про його загибель досі не сказала.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: