Марина Одольська зізналася, ким працює в Ірландії та кому віддала будинок в Україні

У Дубліні родина артистки влаштувалася на роботу і наразі орендує житло
фото з відкритих джерел

Співачка разом з чоловіком виховує четверо дітей

Зірка 90-х Марина Одольська у перші місяці повномасштабної війни РФ через сильні обстріли залишила Україну разом з сім'єю. Артистка з рідними облаштувалася в Ірландії, куди приїхала на пропозицію своїх учнів з вокалу. Будинок у Броварах виконавиця віддала переселенцям із Херсонської області, а на заощадження придбала квитки на літак.

«Це був надзвичайно важкий шлях і до кордону, і після, ми спали на підлозі в аеропорту у Польщі, доки чекали на наш літак. Добиралися до Ірландії декілька діб. Коли приїхали, у дітей «батарейки» були просто на нулі. Наша ірландська родина дуже тепло нас прийняла, ми просто вклали дітей спати, а самі цілу ніч говорили з ними про ситуацію в Україні. Вони плакали, співпереживали… Вони дивляться всі новини щоранку і щовечора по ірландському телебаченню. Дуже переживають за Україну, постійно донатять, допомагають. Ця родина стала нам як рідна», – розповідає співачка в інтерв'ю «КП в Україні».

Одольська розповіла, як пережили переїзд її четверо дітей: «Старші дуже важко переживали. У мого третього, середнього сина Лева, є розлади аутистичного спектру, тому він довго звикає до якихось речей – до місця, де живе, вчиться. І через це дитині було дуже важко спочатку виїжджати в Кам’янець-Подільський, де ми жили кілька місяців, потім переїжджати до Ірландії».

У Дубліні родина артистки влаштувалася на роботу і наразі сама орендує собі житло. Чоловік співачки працює звукорежисером у компанії з організації виступів, а сама Марина викладає уроки вокалу онлайн та дає благодійні концерти, де збирає кошти на генератори для України. На одному з них, у день народження, Одольська зібрала кошти на сім таких пристроїв.

«Я дуже хочу в Україну, дуже налаштована, що найближчим часом все ж таки ми з донькою приїдемо. Люди, які їздили додому, – з них ніби світло йде. Як би там не було, але дерево, яке виросло в одній землі, на іншій прижитися нормально не зможе. Це я так собі думаю, але в моєму будинку живуть інші люди, і туди їхати вже не зручно. Ти ж людям пообіцяв, то хай вони живуть, доки у них все не налагодиться, доки не звільнять окуповані території, доки вони не зможуть повернутися додому. Але дуже сильно хочеться додому», – поділилася Одольська.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: