Соромно святкувати. Павло Зібров розповів про новорічні корпоративи під час війни

Артист не припиняє записувати пісні
Фото: Главком

Грудень завжди був найактивнішим місяцем для концертної діяльності

Народний артист України Павло Зібров розповів про особливу творчість під час війни та зізнався, що сьогодні є його найбільшою мотивацією співати та працювати.

Артист не припиняє записувати пісні. За цей час Зібров вже випустив два нових трека та кавер на свою пісню «Мертві бджоли не гудуть», яка тепер співається – «Мертві орки не гудуть». Музикант зазначає – тепер його творчість радикально інша і дуже особлива.

«На сімейних зборах взяли зошит і кожен написав по фразі. Потім набрали Петю Магу, нашого кума – передали побажання та ідеї. Дві години – пісня готова! Це суто сімейна творчість! Моя сімʼя – генератори ідей, а я їх просто втілюю. Вони ж і перші критики», – поділився артист в ефірі програми «Ранок Вдома».

Змінилось і ставлення до артистичний графіків і планів. Так, раніше грудень був найактивнішим місяцем для концертної діяльності, проте у воєнний час все змінилось: «Грудень місяць був завжди таким, але зараз тиша. Бо соромно святкувати щось, коли йде війна. А не дай Бог станеться ракетний обстріл».

Натомість Павло Зібров їздить в благодійними концертами: «Виїжджаємо будь-куди, де нас чекають. Нещодавно в «Охматдит» заїхали – купа діток, хороводи з ними поводили. Така робота теж потрібна, треба кожному бути на своєму місці: хтось пече хліб класно, хтось стріляє, хтось співає, хтось надихає, – розповів Павло Зібров. – Їдемо до наших воїнів. Нещодавно на реабілітаційний центр протезування збирали. Коли дивишся в очі воїнів, думаєш: «Вони не здалися, то як я можу здатися?». Від них з'являється сила та енергія. Вони доводять – наша нація непереможна».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: