MamaRika шокувала зізнанням, як отримувала непристойні пропозиції від впливових людей

Фото: Таблоїд

Співачка каже, що продюсери хотіли зробити з неї «візуалку Ані Лорак»

Співачка Настя Середа, яка виступає під сценічним псевдонімом MamaRika, а ще раніше – Еріка, чесно зізналася, чи отримувала на своєму творчому шляху непристойні пропозиції від впливових людей.

«В минулому житті, в житті Еріки – було. Я не погоджувалася. Коли ти продюсерський проєкт, з тебе роблять дєвочку в платтячках… То такі пропозиції іноді виникають. Я пам'ятаю, що з мене хотіли зробити візуалку Ані Лорак, коли вона ще не зійшла з розуму, – розповідає співачка в інтерв’ю Таблоїду. – Багато корпоративів було. В ті часи мені пришили образ тьолочки».

«До мене взагалі нереально було підійти, бо я, може, й виглядала як ципочка, але яйця в мене були завжди. Вони у мене вивалювалися прямо з-під того, блін, плаття, – продовжує співачка. – Це все взагалі не мій варіант. Я могла знищити одним поглядом і до мене було просто нереально підійти. Я ще сама тобі заплачу, тільки щоб ти від мене відчепився. Ну реально. Ви не найдете ніколи на мене нічого! Я завжди зустрічалася з якимись, бляха, бідосями. В мене були пацани без грошей: поети, актори, співаки. Я їх вічно сама ще спонсорувала, тому що вони, бідолаги, не мали на хліб насущний».

Раніше «Главком» писав, що співачка, яка звинуватила Потапа у домаганнях, заявила, що є й інші відомі жертви. Євгенія пояснила, чому не розповідала про це раніше: «Чому тільки зараз? Бо далеко. Бо погрожували. В Україні я б мовчала далі. Дівчата, хлопці десятиліттями мовчать. Я така не одна». За словами артистки, вона впевнена, що «вся правда вилізе», оскільки вона «збирається шматочками».

Читайте також: Кричевський розповів про долю свого будинку під Києвом, де жили бурятські танкісти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: