Кричевський розповів про долю свого будинку під Києвом, де жили бурятські танкісти

Кричевський: Вкрали майже всю техніку, єдине, що лишилось – це гранд піано антикварне
фото з відкритих джерел

Виконавець досі не знайшов у собі сили навідатися у понівечене житло

Відомий співак Гарик Кричевський розповів, що окупанти вчинили з його будинком в Київській області, куди артист з родиною мав переїхати 25 лютого минулого року. Замість новосілля, за словами співака, його родину чекав тимчасовий прихисток у Львові.

«Пам'ятаю, коли ми їхали до Західної України, стояли в натовпі машин, коли вже було окуповано наш будинок, як у мене розривався телефон. Мені дзвонили з Росії і вибачалися: «Це жахіття, це кошмар…». І я був здивований, тому що багато з цих людей були мені просто знайомими. А ті, кого вважав за друзів, просто здулися. Є такі, які навіть не передзвонили та не запитали: «Чуваче, а як у тебе взагалі справи? Чи живий ти? Що у вас відбувається?». Тому дуже багато хто і відвалився. Можливо, це все і на краще. Якби війна не почалася, ми б і не знали. Війна – це кошмар, але відбулася якась чистка в розумінні. Як сказав Ремарк, у темні часи добре видно світлих людей. Так і вийшло», – розповідає артист в інтерв’ю КП.

Співак каже, що після початку повномасштабного вторгнення не міг якийсь час себе опанувати: «В якийсь момент я просто не те що писати не міг, я до музичного інструменту підійти не міг. Коли приїхав до Львова, це були найважчі дні. Зрозуміло, всі дні важкі, але ці були особливо важкими. Я знав, що в моєму будинку живуть окупанти, я не знав, що від цього будинку залишилося, дивився новини».

Після деокупації села під Києвом, де знаходиться житло артиста, першим туди навідався його друг: «Він був у теробороні, вів мені відеотрансляцію. Навіть не хочу казати, що я відчував. Ось уже рік там йдуть відновлювальні роботи, як можемо, у міру своїх можливостей, відновлюємо». Сам Кричевський поки не знайшов у собі сили приїхати до будинку: «Я не можу зрозуміти, чи можу жити в будинку, в якому вони жили. Із цим питанням мені ще треба розібратися. Адже я жодного разу там не переночував. Тільки ми всі роботи закінчили та збиралися переїхати, як замість нас туди заїхали бурятські танкісти. Чи можу я перебувати в цьому будинку після цього? Не знаю».

«Вкрали майже всю техніку, єдине, що лишилось – це гранд піано антикварне, мені привозили з Америки. Вони просто не зрозуміли, що це. Вкрали телевізор, але не знали, що цей інструмент дорожчий», – розповідав виконавець в іншому інтерв’ю.

До слова, Гарік Кричевський – сусід відомої співачки Ірини Білик, житло якої теж постраждало від рук окупантів. Будинок артистки розташований у котеджному містечку у селі Березівка ​​Бучанського району.

Читайте також: Бред Пітт продав особняк, в якому мешкав з Анджеліною Джолі: як виглядає житло

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: