Камалія вперше розповіла про знайомство з Путіним: Він часто дзвонив мені

фото з відкритих джерел

Співачка зізнається, що під час зустрічей російський диктатор «щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом»

Співачка Камалія дала інтерв'ю щоденній британській газеті «І», додатку до відомої загальнобританської газети The Independent, в якому несподівано згадала про знайомство з Путіним, яке сталося багато років тому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

«Я зустріла Путіна у Києві, а потім Путін почав кликати мене до Кремля співати з 2005 року. Він часто дзвонив мені, а потім раптом перестав дзвонити. Я не знаю чому. Після цього я побачила зміну президента, він став іншим», – розповіла співачка кореспонденту.

«Всі артисти сиділи разом і їли разом після виступів або під час самітів СНД. Він виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що Путін нападе на Україну, я не повірила б. Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР», – додала виконавиця. В коментарях до посту співачка додала, що має подарунок під президента: «У мене також є золотий ланцюжок та медальйон з інкрустованим діамантом від нього».

Цей фрагмент інтерв'ю співачка виклала на своїй сторінці в соцмережі. В коментарях шанувальники поставилися до цієї інформації іронічно: «Казкарка! Тепер вона чекає дзвінка від Байдена», «Камалія, хто пише зараз ці тексти? Може зламали ваш аккаунт? Щось незрозуміле». Інші підписники цікавляться, чому співачка ніколи не розповідала про це раніше, на що та відповіла, що її про це ніхто раніше не запитував.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: