«Мама» Вєрки Сердючки вийшла на сцену на концерті Насті Каменських у Полтаві

фото з відкритих джерел

Інна Бєлоконь з родиною мешкає в цьому місті

Артистка Інна Бєлоконь, яка на сцені грає маму Вєрки Сердючки, засвітилася на концерті Насті Каменських у Полтаві. Інна з родиною мешкає в цьому місті.

Напарниця Данилка вийшла на сцену, вручила Каменських букет квітів та подарувала  компліменти на честь дня народження: «Я тебе люблю, я тебе поважаю. Ти така крута. Найкрутіша людина». На своїй сторінці в соцмережі Каменських поділилася фото з Інною Бєлоконь. «Я тебе люблю, я тебе поважаю. Ти така крута. Найкрутіша людина», – звернулася до Насті «мама» Вєрки Сердючки.

Скріншот зі сторінки в соцмережі Каменських
Скріншот зі сторінки в соцмережі Каменських

Співачка Настя Каменських кілька днів тому відсвяткувала свій день народження. Виконавиці виповнилося 36 років. Чи не першим її привітав на своїй сторінці в соцмережі чоловік – продюсер Олексій Потапенко.

«Найкраща дружина, найкраща дівчина, найкраща співачка, найкраща господиня, найвишуканіша пані, найдобріше серце, найкрасивіша душа – це все ти, моє жабенятко. Я закоханий в тебе шалено і до нестями, заради тебе хочеться жити, мріяти, досягати і перемагати! Люблю тебе, як сонце любить ранок, як соловей світанок. З днем народження найкрасивіша жінка у Всесвіті», – написав Потап. Каменських відповіла: «Дякую, коханий, дякую, моє сонечко. Я тебе дуже люблю».

Раніше «Главком» писав, що Данилку прилетіло від шанувальників за фото мами Сердючки. Андрій привітав подругу з днем народження постом в соцмережі, в якому розмістив дві світлини – Інна на сцені та в реальному житті. На головному фото Білоконь позує у сценічному образі – у білій хустці та окулярах, а на другому знімку її обличчя з яскравим макіяжем показано великим планом. «Учора наша іменинниця відсвяткувала свій день народження. Любимо, цілуємо, обожнюємо», – підписана публікація. Шанувальники  артистів бурхливо відреагували на фото: «Яка вона красива», «Краса на всі часи», «Яка красуня ховається за цією милою бабусею», «Файна дівка», «Вона така молода».

Читайте також: Пугачова намагалася залишитися непоміченою на похороні Юдашкіна в Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: