Андрій Данилко провів екскурсію по знаменитій квартирі на Хрещатику

Фото: соцмережі

У кінці лютого 2022 року, окрім артиста в будинку залишився на лише консьєрж Кузьмич

Музикант Андрій Данилко чи не вперше показав, як виглядає зсередини його знаменита квартира на Хрещатику. Артист взяв участь у фотопроєкті про людей, які не залишили Київ під час війни.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Musheh Tsyronian (@tsyronian)

«Київ у період війни на деякий час спорожнів. Це добре пам'ятають ті, хто вирішив для себе залишитися вдома. У кожному київському будинку були мешканці, які наче охороняли свій дім для тих, хто змушений був виїхати. Така історія про Андрія Данилка – відомого мешканця столиці. Андрій живе в самому серці Києва, будинку із зіркою на даху. Ця зірка символізує сценічний образ Андрія і вже давно не асоціюється з радянським періодом. Тому що Вєрка Сердючка декомунізувала ту «советскую звезду»!» – написав в соцмережі автор проекту Мушег Циронян.

Фотограф зробив серію знімків для книги «A Life That Never Stopped», які поширив на своїй сторінці в Інстаграм.

У кінці лютого 2022 року в будинку, де мешкає Данилко, окрім нього залишився на безстрокову зміну консьєрж Кузьмич. Вони тримали звʼязок та слідкували за поточною ситуацією в Києві.

«Нас обʼєднала трагедія власної країни: не має значення зірка ти чи водій громадського транспорту. Головне, що ми знаємо як сильно любимо своє місто, країну, життя. І все зробимо разом для нашої перемоги», – зазначив Циронян у своїй розповіді про Данилка.

Читайте також: Українські глядачі зможуть побачити наживо коронацію Чарльза III лише на одному телеканалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: