Пугачова намагалася залишитися непоміченою на похороні Юдашкіна в Москві

фото з відкритих джерел

Співачка була в чорному вбранні, обличчя ховала під великим капелюхом

Співачку Аллу Пугачову, яка нещодавно повернулася до Москви, було помічено на похороні дизайнера Валентина Юдашкіна.  

Пугачова приїхала на прощання зі своїм другом на чорному Rolls-Royce. Машина співачки зупинилася прямо біля заднього входу до жалобної зали. Вона намагалася залишитися непоміченою для преси, але її все одно помітили.

У мережі вже з'явилися перші фото Пугачової, яка заради похорону Юдашкіна прилетіла до Москви. Співачка була в чорному вбранні, обличчя вона ховала під великим капелюхом.

Пугачова намагалася залишитися непоміченою на похороні Юдашкіна в Москві фото 1

Раніше «Главком» писав, що співачка Лайма Вайкуле розповіла про телефонну розмову з Пугачовою напередодні поїздки в Мосву. «Мені Алла позавчора сказала, що летить на похорон до Валентина Юдашкіна. Вона казала: «Валя приїжджав до мене зовсім хворий кілька тижнів тому. Я зараз що не поїду до нього на похорон? Отже діти залишаться, а я маю їхати». Тож Алла, як завжди, на висоті», – ділилася Лайма.

Вайкуле також наголосила, що Пугачова не боїться повертатися до Росії, незважаючи на свою політичну позицію: раніше співачка неодноразово висловлювалася проти війни в Україні. «Я не відмовляла, тому що вважаю, що вона має рацію. Це Алла. Коли приїжджав із Китаю Сі Цзіньпін, нічого. Прекрасно. Чому Алла не може? Вона не менш важлива персона, мені здається», – заявила Вайкуле.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: