Потап привітав «жабенятко» Каменських з днем народження: вона коротко відповіла

Виконавиці виповнилося 36 років

Співачка Настя Каменських сьогодні святкує день народження. Виконавиці виповнилося 36 років. Чи не першим її привітав на свохй сторінці в соцмережі з днем народження чоловік – продюсер Олексій Потапенко.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

«Найкраща дружина, найкраща дівчина, найкраща співачка, найкраща господиня, найвишуканіша пані, найдобріше серце, найкрасивіша душа – це все ти, моє жабенятко. Я закоханий в тебе шалено і до нестями, заради тебе хочеться жити, мріяти, досягати і перемагати! Люблю тебе, як сонце любить ранок, як соловей світанок. З днем народження найкрасивіша жінка у Всесвіті», – написав Потап.

Каменських відповіла: «Дякую, коханий, дякую, моє сонечко. Я тебе дуже люблю».

Раніше «Главком» писав, що Настя Каменських прокоментувала розмови, що вони с Потапом розлучаються. «Ми не розлучаємося з чоловіком, не розлучилися і не розлучимося. Поки що точно. Коли ми захочемо щось подібне сказати, повірте, ви дізнаєтеся першими. Ми, як тандем, намагаємося один одного підтримувати, у нас нічого не змінилося, все добре», – каже виконавиця.

Також акторка прокоментувала чутки, що Потап її зраджує: «Ми з Льошею такі артисти, ми завжди будували нашу кар'єру за допомогою таланту та праці. Хтось робить це іншим способом, намагається завдяки чужому імені та славі собі зробити піар. Можу розчарувати цих людей, бо в перспективі результат буде дуже маленьким. Чимось це потрібно буде підкріплювати. Був спалах, трошки про це поговорять і все».

Нагадаємо, вже певний час ширяться чутки, що Настя Каменських офіційно розлучається з Потапом. Колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Пізніше дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Читайте також: Бред Пітт чи Бен Аффлек? Відома акторка порівняла у ліжку своїх колишніх

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: