Лобода опинилася на березі Індійського океану і заспівала українською

Лобода представила свою нову роботу Mentor
яото: пресслужба Loboda

9 лютого відбулася світова прем’єра нової україномовної пісні виконавиці

Співачка Світлана Лобода робить чергову спробу повернутися на український музичний ринок. Артистка представила україномовний трек Mentor та анонсувала новий кліп на цю пісню. Відео було відзняте на березі Індійського океану і буде доступне для перегляду вже найближчим часом. 

Саме таку локацію для зйомок, за інформацією пресслужби співачки, обрали, оскільки, на думку Лободи, природна стихія, має найбільше спільного з неприборканою силою любові.  Це вона і намагалась передати у своїй новій роботі Mentor.

«Навіть у найстрашніший шторм, наш єдиний шанс не заблукати – довіритися серцю як маяку. Mentor – про сміливість завжди обирати любов, як би складно і страшно це часом не було. Бо, зрештою, тільки так можна прокласти дорогу до щастя», – коментує прем’єру Loboda.

І поки в Україні Лобода перебуває на музичних каналах та радіостанціях під табу, навесні виконавиця планує концерти в Австралії та США, а також обіцяє повідомити дати і Європейської частини туру.

Раніше повідомлялось, що Лобода на Різдво вбралася в ангела і заспівала легендарного «Щедрика».

Нагадаємо, музичний продюсер, керівник агентства Secret Service Entertainment Михайло Ясинський закликав українців не хейтити артистів, які відмовилися від виступів у Росії. Але при цьому він вважає: якщо Лобода не відмовиться від російськомовного репертуару, шлях до України їй буде закритий.

Читайте також: Продюсер Михайло Ясинський: Тому, хто співатиме російською в Україні, загрожує доля маргінала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: