Відомий продюсер закликав українців не хейтити артистів, які відмовилися від виступів у Росії

Ясинський зазначив, що кожна людина сама для себе повинна обрати, що робити з артистами, які проявили позицію після вторгнення РФ
фото з відкритих джерел

Михайло Ясинський: «Повірте, дуже складно відмовитися від російського ринку»

Музичний продюсер, керівник агентства Secret Service Entertainment Михайло Ясинський заявив, що до артистів, які почали проявляти свою патріотичну позицію лише після 24 лютого 2022 року ставиться так само, як і до людей, які до 24 лютого не вірили у російські бомбардування, злі наміри росіян, війну. Тож засуджувати це – неправильно. Про це він розповів в інтерв'ю «Главкому». 

«Я ставлюсь до них так само, як і до людей, які їздили до Білгорода чи інших російських міст. Через кордон український їздили до Криму. А потім одразу змінилися кардинально. Це нормально.

Зараз поясню. Я сам із Запоріжжя, але в останні роки дуже рідко там буваю. Але бачив там оголошення ще кілька років тому про автобусні рейси до РФ. Цілий ринок Барабашово у Харкові обслуговував тисячі росіян, які приїжджали на закупи з Білгорода. Артисти – такі самі люди. Сідали у ці маршрутки і їздили туди. А 24 лютого ці люди із Запоріжжя та Харкова пішли у наші військкомати. Бо вони щось усвідомили», – сказав Ясинський.

Продюсер зазначив, що дуже складно відмовитися від російського ринку, якщо ти у нього постійно інтегрований, маєш там друзів, бізнесові відносини: «Я б не поспішав глузувати з артистів, котрі повернулися в Україну, підтримали її. Про мене, то це привід не для глузування. Можливо, треба з розумінням поставитися. Мене хтось за такі слова може й засудить, але і їхні рішення треба поважати».

На питання, що робити із такими артистами – слухати чи ні – український продюсер зазначив, що кожна людина сама для себе повинна обрати.

«Хейтити, кенсилити – це можна також робити. Це також прояв свободи. Щось не подобається на телебаченні? Взяв пульт і перемкнув. Не подобається в Instagram щось? Видалив, заблокував. Ми зараз вільні, як ніколи.

Якщо людина, музикант, не робить нічого протизаконного і проти неї немає ніяких карних справ, я можу піти на її концерт. Або не піти. Це мій свідомий вибір. Але якщо ця людина якось непорядно себе повела й це загрожує національній безпеці, або ще будь-чому, то цим мають займатися відповідні органи», – додав Ясинський.

Нагадаємо, відомий співак Макс Барських зізнався, що на початку повномасштабного вторгнення йому погрожували політики з Росії, але він продовжував висловлювати свою позицію. 

 Читайте також: Продюсер Михайло Ясинський: Тому, хто співатиме російською в Україні, загрожує доля маргінала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: