Легендарний Стівен Кінг повідомив важливу новину у кепці з надписом «Україна»

Кінг розповів про черговий успіх свого сина
фото з відкритих джерел

Раніше письменник від імені всього світу закликав Путіна забратися з нашої країни

Легендарний американський літератор Стівен Кінг, який активно підтримує Україну у війні проти РФ, на своїй сторінці в соцмережі опублікував нове фото, на якому позує у кепці з надписом «Україна».

«Король жахів» анонсував вихід майбутньої книги свого молодшого сина Овена Кінга. На фото Стівен позує у патріотичній кепці та примірником книги. В підписі літератор додав, що з сином Овеном в 2017 році випустив спільну книгу «Сплячі красуні», яка мала шалений успіх, права на екранізацію купила одна з кінокомпаній.

Раніше письменник від імені всього світу закликав Путіна забратися з України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. «Світ – Росії: Забирайся з України. Це не твоя країна», – написав він. Також письменник, не підбираючи слів, підтримав дії ЗСУ на Сході та Півдні України. Про це він написав у своєму твітері. «Українці сьогодні надирають дупу. Слава Україні!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в соцмережах Верховної Ради з'явилося повідомлення, що Стівен Кінг, який активно підтримує Україну у війні проти РФ, їде до Києва. Пізніше цю новину спростували, а повідомлення видалили з соцмереж.

Тим часом, повіривши офіційним джерелам інформації, на вокзалі перед поїздом зібралися шанувальники Кінга. Проте письменника серед пасажирів поїзда із Варшави до Києва не виявилося. Українці вирішили записати відеозвернення, у якому запросили «короля жахів» до України.

Читайте також: Вакарчук розповів, що тема номер один з розмовах з військовими – не війна

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: