Харчові звички короля Чарльза, які часом зводять з розуму його персонал

Чарльз та Камілла дегустують устриці на кулінарному фестивалі
фото з відкритих джерел

Рішення короля пропускати обід створює для його команди певні труднощі

За словами інсайдерів, король Великобританії є прихильником однієї модної дієти. І часом це дуже не до вподоби помічникам, які супроводжують його у поїздках.

Зокрема, Чарльз захоплюється інтервальним голодуванням і обмежується лише двома прийомами їжі на день. Повідомляється, що монарх з'їдає пізній легкий сніданок, за яким відразу слідує вечеря.

Також, за чутками, король їсть той самий сніданок щодня. Як стверджує королівський письменник Саллі Беделл Сміт, ранковий раціон Чарльза в будні включає зародки пшениці і злаки з медом. За ними традиційно йдуть свіжі фрукти та чай. А у вихідні вважає за краще їсти на сніданок сирну яєчню за авторським рецептом.

Рішення короля пропускати обід створює для його команди певні труднощі. «Коли ми здійснюємо одноденні візити в інше місто чи країну чи закордонні тури, він може відвідувати заходи весь день, не зупиняючись на перерву, а це означає, що нам усім теж доводиться пропускати обід, – повідомив анонімний співробітник Чарльза в коментарі для Daily Mail. – У певному сенсі це добре, бо це означає, що у нього є час познайомитися з великою кількістю людей. Але він, здається, не помічає всіх цих бурчання у шлунках навколо себе».

Джерело видання також відзначило, що поступово персонал звикає до цієї особливості принца і тепер намагається щільно снідати, щоб так само, як і Чарльз, обмежуватися двома прийомами їжі. Повідомлення про особливе харчування монарха підтвердив і колишній королівський кореспондент Гордон Рейнер, який супроводжував екс-принца у турах. «Обід розглядається як розкіш, яка заважає його роботі, тому він їсть пізній сніданок і працює до переможного кінця, – розповідав журналіст. – Я це зрозумів, коли почав висвітлювати королівські тури. Зголоднівши, я із заздрістю спостерігав, як багатостраждальний персонал Чарльза дістає з кишень закуски і їсть на ходу».

Читайте також: П’ять продуктів, які тільки здаються корисними

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: