The Mirror показав, як виглядатиме королівська родина в старості: результати вразили

Принц Гаррі та його старший брат з дружиною
фото з відкритих джерел

Репортери британського видання провели цікавий експеримент

За допомогою популярного мобільного додатка британські журналісти The Mirror показали, як виглядатимуть члени британської королівської родини на старості. Результат вийшов неоднозначним: одні фото страшно реалістичні, інші – швидше комічні.

Додаток FaceApp, який кілька років тому буквально підірвав соцмережі, дістався і до членів королівської родини. З його допомогою співробітники видання The Mirror вирішили подивитися, як виглядатимуть титуловані особи, яким зараз немає п'ятдесяти, у глибокій старості. В експеримент потрапили принц Гаррі, герцогиня Меган, герцогиня Кетрін, принц Вільям, принцеси Беатріс та Євгенія, Зара Тіндалл і навіть юний принц Джордж.

Результати вразили та потішили багатьох королівських шанувальників. «Бідний маленький принц Джордж, він схожий на персонажа із Сімпсонів!», «Схоже, Вільям вийшов найгірше, а дочки принца Ендрю – найкраще», «Що стосується Гаррі, у нього не буде так багато волосся у старості», – пишуть в коментарях інтернет-користувачі.

Раніше «Главком» писав, Король Чарльз III потрапив у незручне становище під час публічного виходу разом з дружиною Каміллою. Подружжя побувало в історичній мечеті в районі Брік-Лейн. Цей візит мав би продемонструвати бажання Чарльза ІІІ представляти багатоконфесійну Британію, але щось пішло не так. Коли королівська родина зняли взуття перед входом до мечеті, адже це є правилом, виявилося, що монарх має дирку у шкарпетці.

Читайте також: Стало відомо, хто з артистів заробив найбільше в 2022 році

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: