Вакарчук розповів, що тема номер один з розмовах з військовими – не війна

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Музикант зізнався, які настрої панують в українських воїнів на фронті

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який часто буває на фронті з виступами, днями повернувся з чергового концерту, та розповів в інтерв'ю DW.

Музикант каже, що згадки про родину – це саме найперше, про що говорять захисники.

«Родина, а політика – фактично ні. Здебільшого побут, гумор, обстановка на фронті. З радістю діляться тим, чим можна, що відбувається навколо, і пишаються своїми здобутками, як і ми», – каже Святослав.

Вакарчук каже, що сам в розмовах з військовими намагається не говорити про війну. «Вони фізично та морально втомлені, але вони навчилися з цим жити, наскільки це можливо. Дуже важливо, щоб командири ретельно відстежували, кому необхідне відновлення та кого потрібно відправляти на відпочинок. Якщо ти без перерви перебуваєш в окопах під обстрілами, місяцями, твоя боєздатність знижується. Потрібні ротації, вони трапляються, мабуть, не так часто, як хотілося б, проте для цього є певні обставини», – додав артист.

Артист каже, що на невеликі сольники під акустичну гітару, які відбуваються недалеко від лінії фронту, захисники добираються навіть через поля, які будь-якої миті можуть бути обстріляними. Вакарчук зізнається, що попри біль від людських втрат та руйнування українських територій, яку принесли на нашу землю окупанти, завершує свої виступи він завжди відомою піснею «І все буде добре» – як своєрідним меседжем до всіх українців.

Читайте також: Скандальний балерун Полунін, який народився та виріс в Херсоні, назвав Путіна «ангелом»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: