Із соцмереж Верховної Ради зникли пости про приїзд Стівена Кінга в Україну

фото з відкритих джерел

Стівен Кінг поки не збирається в Україну

Сьогодні в соцмережах Верховної Ради зявилося повідомлення, що легендарний американський літератор Стівен Кінг, який активно підтримує Україну у війні проти РФ, їде до Києва. Пізніше цю новину спростували, а повідомлення видалили з соцмереж.

В повідомленні зазначалося, письменник вже виїхав до Києва потягом з Варшави. Спеціально для нього причепили окремий вагон. «Американський письменник неодноразово висловлювався на підтримку України у своїх соціальних мережах та в інтерв'ю журналістам», – писалося в заяві.

Тим часом, повіривши офіційним джерелам інформації, на вокзалі перед поїздом зібралися шанувальники Кінга. Проте письменника серед пасажирів поїзда із Варшави до Києва не виявилося. Українці вирішили записати відеозвернення, у якому запросили «короля жахів» до України.

Укрзалізниця звернулася до Кінга у Twitter і наголосила, що залізниця «до його послуг». «ЗМІ в Україні (помилково) повідомили, що Стівен Кінг прибув до Києва, і, чесно кажучи, наш поїзд ще ніколи не почував себе таким спустошеним. Пане Кінг, залізниця до ваших послуг!» – йдеться у публікації.

Треба сказати, що знаменитість доволі часто публікує дописи в підтримку України. Раніше Кінг на своїй сторінці в соцмережі опублікував пост, у якому висловився про дії рашисткої армії проти України. «Російські удари на українські цивільні об'єкти є терактами. Слава Україні!» – написав відомий у всьому світі літератор. «Стівен, росіяни гірші за будь-якого монстра з ваших романів», – відповіли йому в Twitter із нашого Міністерства оборони.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: