Король Чарльз публічно висміяв сина: відео потрапило в мережу

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Коли незнайомець вигукнув своє питання про сина короля, Чарльз спочатку його не почув

Король Чарльз ІІІ потрапив у неприємну ситуацію, коли вітав шанувальників королівської сім’ї в Стратфордському кампусі Університету Східного Лондона. Один із присутніх вигукнув: «Ви можете повернути Гаррі?», коли король Чарльз потиснув руку. Той чомусь розсміявся і продовжив йти далі. Реакція монарха завірусилася в соцмережах. Про це пише видання Page Six.

Коли незнайомець вигукнув своє питання про сина короля, Чарльз спочатку його не почув і навіть перепитав: «Хто?», а коли почув уточнююче запитання, відмахнувся від студента.

Несподівана реакція сталася на тлі дискусії про те, чи прийде принц Гаррі на коронацію свого батька в травні, у світлі всіх приголомшливих одкровень, які він зробив у своїх скандальних мемуарах «Запасний».

Раніше «Главком» писав, що Чарльз сконфузився під час публічного візиту разом з дружиною Каміллою. Королівська родина завітала до мечеті в Лондоні. Вони зняли взуття, адже це є правилом, і виявилося, що монарх має дирку у шкарпетці.

Читачів британського The Telegraph розвеселила ця ситуація. Як пожартували журналісти, неприйняття монархом модних тенденцій було відоме і раніше, проте, можливо, його помічники порадять придбати йому нову пару шкарпеток. «Навіть у короля Сполученого Королівства є дірка у шкарпетках», «Це так життєво... Моя повага королю», «Це хоча б доводить, що він такий самий, як і ми», «Він людина з народу і справжній ковток свіжого повітря», – жартують коментатори в соцмережах.

Читайте також: Настя Каменських вперше за довгий час вийшла на зв’язок та приголомшила новиною

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: