Колеги з «Дизель Шоу» згадують Марину Поплавську, яка загинула в страшній аварії

Колеги пишуть: Маринка була нашою душею, нашою совістю, нашим орієнтиром
фото з відкритих джерел

Вчора акторці Поплавській могло виповнитися 53 роки

Акторка студії «Дизель Шоу» Марина Поплавська, яка загинула в ДТП, вчора, 9 березня, могла б відзначати день народження – артистці виповнилося б 53 роки. Її життя обірвалось в жовтні 2018-го на трасі в Київській області.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дизель Студіо (@dizelstudio)

«Вона могла 9 березня, як і більшість з нас це робить, провести цей день на сцені – на репетиції концерту, але страшна аварія не дала це зробити. Життя тоді розділилось на до і після… Кажуть, що час лікує, але наш біль не вщухає. Маринка була нашою душею, нашою совістю, нашим орієнтиром. Хоча – не була, а є! Бо досі усю свою творчість ми звіряємо по Марині та її цінностям. 9 березня ми не просто згадували Маринку, ми згадували свої улюблені номери з колегою по сцені! У кожного свій. За кожен ми безмежно вдячні справжньому таланту своєї подруги», – йдеться в повідомленні на сторінці колективу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Вікторія Булітко (@bulitka)

Близька подруга Марина, акторка студії Вікторія Булітко опублікувала архівне відео: разом з Поплавською слухають музику в машині та підтанцьовують в такт мелодії. «З тобою завжди було про що поговорити, поплакати і посміятися. Люблю, пам'ятаю, назавжди», – написала Булітко.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Єгор Крутоголов (@dizelmano)

Художній керівник компанії Євген Крутоголов попросив шанувальників згадати Марину Поплавську. Він припустив, що загибла акторка проводить на небесах корпоратив з нагоди дня народження відомого українського письменника Тараса Шевченка. Він та Марина народились в один день.

Нагадаємо, в автобусі, який їхав зі Львова до Києва, було 14 акторів «Дизель Шоу». У момент аварії пасажири автобуса спали. Поплавська сиділа попереду, поруч із водієм, вона загинула на місці. Раніше «Главком» писав, що рідна сестра Марини Поплавської з моменту загибелі акторки публічно конфліктує з студією «Дизель Шоу».

Читайте також: Сюрприз для Клінтон та брошка з минулого. Чотири яскравих образи Зеленської в ОАЕ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: