Сюрприз для Клінтон та золота прикраса з минулого. Чотири яскравих образи Зеленської в ОАЕ

фото з відкритих джерел

Олена Зеленська перебуває з робочим візитом в Об'єднаних Арабських Еміратах

Перша леді України Олена Зеленська перебуває з візитом в Об'єднаних Арабських Еміратах. Дружина українського президента під час офіційних зустрічей та заходів демонструє дуже цікаві вбрання.

Першого дня перебування в ОАЕ Зеленська зустрілася з президентом країни Мохаммедом бін Заїдом Аль Нахаяном. Вона обрала для зустрічі костюм від українського бренда AMG з плісованим драпіруванням на спідниці, яке дуже модне цієї весни. Образ доповнила коричневими туфлями на підборах та мінімалістичними золотими сережками. Зеленська не вперше з'являється на публіці в костюмах цієї торговельної марки.

8 березня вона взяла участь у форумі Forbes 30/50 в Абу-Дабі, ведучою якого стала колишня перша леді США Гілларі Клінтон. Олена і Гілларі сфотографувалися разом – коли жінки стали поруч, їхні вбрання повторили колір українського прапора. На Зеленській був синій брючний костюм, а на Клінтон – жовта блузка. Це стало приємним сюрпризом для обох жінок.

Пізніше на спеціальному гала-вечорі Олена Зеленська отримала нагороду «Смолоскип свободи». Для урочистості Олена обрала чорно-білий елегантний образ. В якості прикраси – золота вінтажна брошка Yves Saint Laurent, прикріплена на лацкані піджака. Така брошка, як у Зеленської, коштує близько 300 доларів. Прикраса датована 80-ми роками минулого століття, пише Таблоїд.

Вчора перша леді представила в Абу-Дабі свій фонд та закликала меценатів допомагати Україні будувати дитячі будинки сімейного типу. Також Олена Зеленська зустрілася з жінками в уряді ОАЕ – міністеркою з питань міжнародного співробітництва Рим Аль-Хашімі та міністеркою з питань клімату та довкілля Мар'ям Аль-Мхейрі. Для візиту Зеленська обрала чорний брючний костюм-трійку та білосніжну сорочку з відкладним коміром.

Читайте також: Олена Зеленська зустрілася з шейхом ОАЕ та приголомшила світ елегантним виглядом (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: