Перли, що розлітаються. Один з найефектніших моментів тижня моди в Парижі (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Південнокорейська марка Kimhekim представила вражаючий перфоманс

На тижні моди в Парижі пройшов показ південнокорейської марки Kimhekim, у фіналі якого відбувся захопливий перформанс. Майже оголена модель вийшла в головному уборі з довгих перлинних ниток, а команда марки розпустила вузли на кінцях – перли розсипалися подіумом. Після цього від вбрання не лишилося майже нічого.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от - K I M H Ē K I M - (@maison_kimhekim)

«Коли струни обрізаються, тягарі та обмеження знімаються, і ви можете насолоджуватися справжнім собою, – йдеться в повідомленні компанії в соцмережі. –  Після трьох років ковіду ми хочемо повернутися справжніми, ніж будь-коли, креативними та вільними». 

У самій колекції теж були плетені елементи з намистин та перлинні аксесуари, тому перформанс став логічним її продовженням, а не просто видовищним дійством.

Останнім часом видовищні елементи стали мало не необхідним елементом модних показів. Минулого сезону ключовим моментом паризького тижня моди став показ Coperni, де в режимі реального часу на оголену Беллу Хадід напилили рідку сукню. І на тижнях моди, що проходять зараз, у Нью-Йорку, Лондоні та Мілані теж вже було чимало елементів шоу, що привертають увагу аудиторії. 

Читайте також: Пономарьов та Дзідзьо захопливо переспівали відому у багатьох країнах пісню (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: