Колеги Ірини Білик викрили її місце перебування під час війни

Після вторгнення РФ в Україну співачка не афішує свого постійного місцеперебування
фото: informator.ua

Анонсуючи свій новий альбом, гурт ТіК розказав, як записувався дует з Іриною Білик

Сьогодні, 30 червня, гурт «ТІК» презентував новий альбом «18+». Легендарний гурт заінтригував українців: одна із пісень записана із українською мадонною поп-музики Іриною Білик. Водночас колеги розкрили таємницю співачки: вона під час війни засвітилася в Іспанії. Зазначимо, в цій країні співачка любила відпочивати в мирний час. А торік у жовтні Ірина Білик виступила на благодійному концерті в Іспанії. 

«Заворожлива, магічна «Тантра» – новий жаданий дует з Іриною Білик, який записувався на відстані тисяч кілометрів у Іспанії та Україні», – розкрив секрет гурт «ТІК.

Варто згадати, що усім відома лірична композиція «Не цілуй», записана з Іриною Білик у 2011 році, дуже полюбилася українцям. А «Тантра» з нового альбому, за словами артистів, теж дуже магічна пісня.

У новому альбомі «18+», який про життя і людей, переважно іронічні пісні та патріотичні треки, в яких українці побачать усе те, що болить кожному під час війни. Не обійшлося тут і без міцних слів. Варто сказати, що альбом вражає стильовою палітрою, зокрема тут цілий букет: панк, рок, фолк та блюзові повороти зі смачними гітарними соло.

Ірина Білик та Віктор Бронюк у 2013 році
Ірина Білик та Віктор Бронюк у 2013 році

Нагадаємо, українська продюсерка Нонна Кондрашова 26 червня розмістила фото, на якому її знято, зокрема, разом з українською співачкою Іриною Білик.
Співачка позує в кадрі в зеленій смугастій сорочці з розпущеним волоссям на тлі казино Монте-Карло (Монако).

Колеги Ірини Білик викрили її місце перебування під час війни фото 1

Додамо, що українська співачка Ірина Білик переосмислила пісню «Я йду на війну», що входила до альбому  «Так просто», та випустила ремікс. Альбом «Так просто» вийшов в 1996 році. Одночасно з цим Ірина Білик отримала звання Заслуженої артистки України.

Раніше «Главком» писав, що Білик в обіймах Коляденка звернулася до шанувальників з незвичним проханням. «А ми до вас в ранковий час!» – заінтригувала артистка. Ірина також попросила шанувальників написати, кого б вони хотіли обійняти зранку. Підписники співачки підтримали ідею теплими коментарями.

Раніше «Главком» писав, напередодні дня народження знаменитої співачки на її ютуб-каналі з’явився дивовижний документальний фільм «Bilyk & Friends». Друзі Білик чесно видали на камеру, що думають про неї.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: