Білик в обіймах Коляденка звернулася до шанувальників з незвичним проханням

Ірина Білик: А кого ви обіймаєте або хотіли б обійняти зранку?
Фото: Фейсбук артистки

Ірина Білик попросила підписників написати, з ким би вони мріяли обійнятися зранку

Співачка Ірина Білик на своїй сторінці виклала знімок, на якому позує в обіймах хореографа Дмитра Коляденка.

«А ми до вас в ранковий час!» – заінтригувала артистка. Ірина також попросила шанувальників написати, кого б вони хотіли обійняти зранку. Підписники співачки підтримали ідею теплими коментарями: «Коханого і своїх дітей», «Маму, але її вже немає», «Дітей своїх, вони вже дорослі, живуть окремо», «Захисника ЗСУ після перемоги, дома, в Україні!», «Завжди приємно обійняти близьких!», «Цікаво, а чи реально, ось так зранку, обійняти вас?», «Я б хотіла дуже обняти чоловіка, який захищає український народ», «Я вас обожнюю. А мені нема, кого обійняти», «Можливо, кота – це ж зараховується?».

До слова, це не перша спільна поява артистів за останній час: ролик, що був кілька місяців тому знятий у Празі наробив галасу у соцмережах. Ще раніше Ірина влаштувала різдвяні танці з Дмитром біля ялинки. Артисти станцювали під пісню «Jingle Bells», яка вже дуже багато років символізує дух різдвяних свят.

Раніше «Главком» писав, що Ірина Білик презентувала пісню «Мало», яка за звучанням відсилає до ранніх років творчості співачки. В коментарях шанувальники артистки дякували їй за ніжну та дуже романтичну композицію, яких нині дуже не вистачає: «Ірина, дякую вам не просто за вашу творчість, за кожну думку радості і глибини почуттів, якими наповнює серця музика, що летить з ваших вуст», «Ніжність в кожному слові, приємні, теплі, огортаючі ноти. Українська лунає майстерним переливом. Спасибі за нову пісню, яка знов окриляє душі й творить нову атмосферу нового дня», «Ірино, дякую за пісню на українській мові! Це дуже ніжно, красиво, романтично!», «З перших нот відчувається стиль Ірини. Дякую за красу», «Як завжди неперевершена», «Вклад Іри в популяризацію української мови, з самого початку кар‘єри, безмежний».

Читайте також: Позитив чесно зізнався, чому «розійшлися дороги» з Потапом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: