Чотири години в черзі за автографом. Друзі Білик чесно видали на камеру, що думають про неї

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

В мережі з’явився документальний фільм «Bilyk & Friends»

Народній артистці України Ірині Білик вчора виповнилося 53 роки. Напередодні дня народження знаменитої співачки на її ютуб-каналі з’явився дивовижний документальний фільм «Bilyk & Friends».  

«Цей фільм був знятий переважно напередодні ювілейного дня народження Ірини Білик у 2020 році. У фільмі відображені спогади відомих українських зірок про той час, коли Ірина Білик з'явилася на музичному просторі України. Ви також побачите кадри з підготовки до ювілейного туру «50» і репетицій з колективом. Ірина Білик є композиторка і автор половини своїх хітів. Документальний фільм є анонсом повної версії ювілейного шоу «50», який незабаром буде опубліковано на офіційному ютуб каналі Ірини», – йдеться в анонсі до картини.

«Іра – це людина з абсолютно своєю атмосферою, якою вона всіх заряджає. Іра, як вода, вона постійно змінюється, змінює свою музику», – каже про співачку режисер Алан Бадоєв. Олександр Пономарьов додає, що Ірина Білик дуже тонка особистість: «Це по її піснях чути. А нещирій людині боженька таких пісень не дасть». «Іра – це людина, яка весь час хоче щось віддати, чимось поділитися – це така рідкість», – відмітила Наталя Могилевська. «Вона кожну пісню виношує, як дитину», – каже телеведуча Олена Кравець. «Це справжня епоха для цілої країни, – впевнений телеведучий Юрій Горбунов. – Скільки зірок Іра надихнула, скільки людей під її пісні закохувалися, а скільки займалися під них цим самим коханням!»

«Вона дивовижна тим, що її немає навіть з ким порівняти – вона така одна», – розповідає про співачку виконавець Віталій Козловський. «Іра пише пісні, над якими можна думати довго, – каже актор Володимир Горянський. – Мене часто запитують, як ми познайомилися. Ми не знайомилися, в мене таке враження, що ми знали один одного ще в минулому житті. Те, що робить Іра, мені дуже близьке». «Іра Білик має дуже людський характер, який максимально відчувають оточуючі. Якось ми спілкувалися і я зрозумів: вона має дуже тонке відчуття кожної людини», – поділився своїми спостереженнями Дзідзьо. А гуморист Юрій Ткач відмітив таке: «Що б вона не робила, що б не казала – за нею з захопленням завжди спостерігають люди. Може вона цього не помічає, а ми бачимо». «Людина, яка чітко знає, що вона робить», – поділився думками Віктор Павлик. «Вона дуже симпативна не тільки ззовні, а й душею, я це, як чоловік, дуже ціную в дівчатах», – зізнався Олег Скрипка. «Це жінка-свято з неймовірною енергетикою. Це така глибина, така жіночність», – додає акторка Ольга Сумська.

Телеведуча Маша Єфросиніна каже, що Ірина Білик закохала її в українську мову: «Пісню «Ти мій» я співала ще 13-річною керченською дівчинкою. Іра Білик – це рука дружби та допомоги, коли я була телеведучою-початківцем. Були різні труднощі, але від неї завжди лунала пропозиція: «Йдемо гуляти і їсти морозиво». Іра – це сюрпризи на мої дні народження та подарунки просто так».

«Я пам'ятаю, коли у Вінниці проходив її концерт, я простояла чотири години в черзі за її автографом, – зізнається співачка Оля Полякова. – Вона написала на величезному плакаті: «Олі від мене – на все добре». Цей плакат довго висів у мене в кімнаті, доки я не поїхала вчитися».

«Іра Білик – це не лише історія музики, а й історія харизми артиста. Навіть ті, хто не знає, що Іра – зірка, відчувають це, – розповідає музикант, друг та сусід співачки Гарик Кричевський. – Ми мали випадок – прогулювалися в маленькому італійському містечку – навколо одні місцеві. Ми з чоловіком Іри відійшли попити кави, а вони з моєю дружиною зайшли до магазину – такий повністю прозорий, було видно, що відбувається всередині. І ось ми повертаємось до магазину, а його оточив натовп – величезна кількість людей. Чоловік Білик одразу все зрозумів: «Це Іра щось витворяє». А вона походжає перед вікнами у височених ботфортах. Я спитав у когось із присутніх англійською: «А хто це?» Мені повідомила одна літня італійка: «Точно не знаю, але якась зірка з Мілану».

Читайте також: Ірина Білик в день народження отримала публічне зізнання в коханні від колишнього

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: