Білик уперше прокоментувала чутки про роман із Коляденком: Снідаємо разом

Білик: Людям дуже потрібна, особливо зараз, казка
Фото: соцмережі

Ірина Білик підтвердила розмови, що її з колишнім цивільним чоловіком повязують не лише спільні виступи

Народна артистка Ірина Білик несподівано поділилася з журналістами подробицями свого особистого життя. В програмі ЖВЛ (виходить на 1+1) виконавиця підтвердила чутки, що її з колишнім цивільним чоловіком Дмитром Коляденком повязують не лише спільні виступи (див. з 8 хв на відео).    

«Багатьох дуже цікавить, чи разом ми з Дмитром? Чи спимо ми разом, чи їмо разом? Людям дуже потрібна, особливо зараз, казка. Так, ми кохаємо одне одного», – заявила співачка.

«Чи спимо ми разом? Ми вам не розкажемо. Їмо разом, інколи й снідаємо. Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І вже сміюся: «Дімко, ти в мене вже в райдері. Тому будемо і відпочивати разом, і спати», – додала артистка.

Раніше «Главком» писав, що Ірина Білик в обіймах Коляденка звернулася до шанувальників з незвичним проханням. Співачка попросила підписників написати, з ким би вони мріяли обійнятися зранку.

До слова, це не перша спільна поява артистів за останній час: ролик, що був в кінці минулого року знятий у Празі, наробив галасу у соцмережах. Ще раніше Ірина влаштувала на камеру запальні танці з Дмитром. 

Читайте також: Камалія на тлі розмов про розлучення з мільярдером показала нового чоловіка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: