Відома російська журналістка публічно заявила, що країну «програли козлам та виродкам»

фото з відкритих джерел

Ксенія Ларіна ошелешена, з якою «рабською покірністю та урочистою готовністю» росіяни вирушають на війну

Ксенія Ларіна, відома російська журналістка, яка довгі роки працювала на радіостанції «Эхо Москвы», а нині виїхала з Росії та проживає в Португалії, зізналася, що те, як себе повели росіяни з початку вторгнення, стало для неї неймовірним одкровенням. Про це журналістка розповіла в інтервю Дмитру Гордону.

«Одне із найстрашніших відкриттів цієї війни – це ми. Це Росія, російське суспільство та народ. Виходить, я не знала своєї країни. Що тут скажеш? Те, що ми зараз бачимо – реакцію простих людей на те, що відбувається, і те, з якою рабською покірністю та неймовірною урочистою готовністю вони вирушають на цю війну… Минув рік, а вони досі вірять у якихось укрфашистів та нацистів. Як наші діди, там і ми повторимо – весь цей словесний мотлох. Я не знаю, як описати почуття, які відчуваю. Ти розумієш, що все марно – тридцять років по радіо розповідала про загальнолюдські цінності. І здавалося, що тебе чують», – емоційно розповідає Ларіна.

«Безперечно, ми програли цю країну. Ми її програли козлам і виродкам, які всіх зневажають. Мене вражає, що росіяни не відчувають, що їх тримають за баранів. Вони цього не розуміють. Їм здається, що тато їх так любить. Він зневажає вас, ідіоти! Тримає за повних баранів. Що вкотре підтвердилося під час цієї війни», – додала журналістка.

Раныше «Главком» писав, що Ксенія Ларіна охарактеризувала свого однокурсника, актора Дмитра Пєвцова, який затято підтримує кремлівську агресію, як людину, яка «ніколи не вирізнялася розумом».

Читайте також: У Туреччині з-під завалів врятували кота – через 49 днів після землетрусу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: