Нехай буде з тобою Сила. Зірка «Зоряних воєн» сповіщатиме українців про повітряну тривогу

фото з відкритих джерел

Голос Марка буде доступний у додатку Air Alert

Американський актор Марк Гемілл, відомий за роллю Люка Скайвокера в оригінальній трилогії «Зоряних війн», сповіщатиме українців про повітряну тривогу. 

«Увага. Повітряна тривога», – вимовляє голос із серйозністю лицаря-джедая. «Пройдіть до найближчого укриття». Це сюрреалістичний момент у і без того сюрреалістичній війні: серйозний, але заспокійливий баритон актора Марка Хемілла, Люка Скайуокера із Зоряних війн, який закликає людей сховатися щоразу, коли Росія починає чергове повітряне бомбардування України», – пише Associated Press.

Коли тривога закінчується, Марк каже: «Нехай буде з тобою Сила». Голос Марка буде доступний у додатку Air Alert.

У коментарі Associated Press артист заявив, що захоплюється стійкістю українців і хотів допомогти, тож погодився озвучити англомовні команди сповіщення у додатку: «Казка про боротьбу добра зі злом перегукується з тим, що відбувається в Україні. Український народ згуртувався і так героїчно відреагував на те, що відбувається... Неможливо не надихнутися тим, як вони переживають цю бурю».

Нагадаємо, Хемілл є амбасадором платформи UNITED24, яка збирає гроші на Армію дронів для України. Він підписав плакати Зоряних війн, які продаються на аукціоні на підтримку України.

Читайте також: Заріцька з гурту Kazka заявила, що тільки від Зеленського залежить, чи приберуть вони Z з назви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: