Квентін Тарантіно йде з кіно: що сталося

В кінці березня кіномитцю виповниться 60 років
фото з відкритих джерел

Режисер неодноразово зізнавався, що за всю кар'єру він має намір зняти лише десять фільмів

Легендарний голлівудський режисер Квентін Тарантіно написав сценарій до свого десятого фільму, який отримав назву «Кінокритик». Про це повідомляє The Hollywood Reporter із посиланням на джерела. Очікується, що зйомки картини розпочнуться вже цієї осені. Дія фільму відбуватиметься наприкінці 1970-х років у Лос-Анджелесі, у центрі сюжету – головна героїня. Ймовірно, йдеться про одного з найвпливовіших і водночас найбільш шанованих кінокритиків Тарантіно Полін Кейл, припускає видання.

Яка кіностудія займеться виробництвом фільму, поки що невідомо. Проте джерела THW стверджують, що вибір може бути зроблений цього тижня. Один із ймовірних претендентів – Sony Pictures Entertainment, яка займалася дистрибуцією попереднього фільму Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Квентін Тарантіно неодноразово зізнавався, що за всю кар'єру він має намір зняти лише десять фільмів, а вже у 60 років піти на пенсію. Цього віку він досягне вже 27 березня.

«Я хочу зупинитися у якийсь момент. Режисери не стають кращими з віком. Зазвичай найгіршими фільмами в їхній фільмографії виявляються останні чотири наприкінці. Я зациклений на своїй фільмографії, і один поганий фільм псує три добрі. Я не хочу, щоб у моїй фільмографії була ця погана відірвана від реальності комедія», – казав Тарантіно.

Читайте також: Том Круз пропустив «Оскар», щоб уникнути зустрічі із жінкою з минулого

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: