Винні Буданов та Залужний. Зірка «Кварталу» насмішив пародією на скандальну розмову Пригожина

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

За сценарієм, Пригожин приходить в студію пропагандистської програми «Судьба человека»

Актор студії «Квартал 95» Юрій Великий спародіював розмову російського продюсера Йосипа Пригожина та мільярдера Фархада Ахмедова.

Нагадаємо, в інтернет потрапив запис розмови музичного продюсера Йосипа Пригожина з колишнім членом Ради Федерації та мільярдером Фархадом Ахмедовим. На аудіозаписі співрозмовники у різких висловлюваннях критикують російське керівництво за розв'язану війну проти України, що призвела до ізоляції Росії. Пізніше Пригожин, який публічно затято заявляв про підтримку Путіна, спочатку назвав опублікований аудіозапис фейком, а згодом «симбіозом сказаних фраз і тих, що були згенеровані нейромережею».

«Безперечно, найобговорюваніша подія останніх днів – ця телефонна розмова. Мені здається, що за 30 з гаком років своєї кар'єри співачка Валерія не досягла тієї популярності, яку отримав Пригожин за 30 з лишком хвилин цієї телефонної розмови. А наговорили вони там багато всього цікавого. І я думаю, такі настрої там вже у багатьох», – написав Великий, представляючи пародію.

За сценарієм, Пригожин приходить в студію пропагандистської програми «Судьба человека» для інтерв’ю з телеведучим Борисом Плачевніковим (в дійсності – Корчевніковим). Йосип запевнює журналіста та телеаудиторію, що в гучний скандал його втягнули українці. Мовляв, вся розмова, про яку так багато говорять – це підстава, яку «придумав Буданов, погоджував Залужний, а матюки між словами розставляв Паворознюк». «Ця версія звучить дуже правдоподібно», – запевняє Плачевніков. «Так-так! Я теж це сказав дружині, коли вона її придумала», – погоджується Пригожин.

«В цьому фейковому записі хтось вашим голосом обізвав нашого дорогого і всіма любимого Володимира Володимировича збожеволілим карликом. Адже це теж були не ви?» – перепитує Плачевніков. «Боже збав! Як би я посмів назвати таку велику людину, навіть якщо вона збожеволіла, маленькою людиною?», – відповідає Пригожин.

Далі чоловік Валерії набирає Фархада. «Чому ви мені дзвоните? До цього ви ніколи мені не дзвонили, і ми не розмовляли по телефону! Мої справи чудово, ось тільки закінчив цілувати портрет Володимира Володимировича – кращого президента у світі», – перелякано видає Ахмедов.

Читайте також: Не може дивитися мені в очі. Аліна Паш розповіла про конфлікт з солістом Kalush Orchestra

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: