Камалія розлучається з чоловіком-мільярдером: втрутилася інша жінка

Камалія про чоловіка: З важким серцем ми просуваємось вперед порізно
фото з відкритих джерел

Співачка Камалія приголомшила шанувальників звісткою. На своїй сторінці в соцмережі виконавиця повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

«Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами», – написала Камалія.

Артистка зізналася, що вони з чоловіком намагалися врятувати шлюб, проте їм це не вдалося. Вони більше не разом як партнери, але залишаються батьками для своїх дочок – Мірабелли і Арабелли.

«Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже кохаємо один одного, залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками для наших дочок Арабелли та Мірабели», – продовжила артистка.

Днем раніше у програмі ЖВЛ співачка розповіла про конфлікт із дочкою свого чоловіка від попередніх стосунків. За словами виконавиці, великої війни цей конфлікт посилила ще більше, а чоловік Камалії вирішив стати на бік доньки. Співачка зізналася, що переживання відбилися на її здоров'ї.

До слова, Камалія і раніше публічно зізнавалася, що свариться з дочкою чоловіка від першого шлюбу. «Мені нелегко, скажімо так. З Арманом легко, а дочкою Захура – ​​ні. Намагаємось не перетинатися. Я постійно дивлюся українські новини та часто висловлююся щодо росіян, і її це ображає, бо її мама – росіянка, і в нас така є «війна» між нами», – розповіла Камалія, яка якийсь час перебувала з родиною в Лондоні, де мешкають старші діти її чоловіка.

Читайте також: Каменських вперше публічно відповіла на запитання про розлучення з Потапом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: