Камалія поскаржилася на життя в лондонському будинку падчерки: Мама Тетяни – росіянка

Захур: Камалія люто «молотить» всіх росіян і дочці це не подобається
фото з відкритих джерел

Співачка зізналася, через що свариться з дочкою чоловіка від першого шлюбу

Співачка Камалія, яка знайшла тимчасовий прихисток у Лондоні, де її родичі по чоловіку мають житло, зізналася, що їй зовсім непросто там проживати. Будинок співачка ділить з дітьми свого чоловіка Мохаммада Захура від першого шлюбу – сином Арманом та донькою Тетяною. В інтерв'ю ЖВЛ співачка зізналася, що не з усіма їй вдалося знайти спільну мову.

«Мені нелегко, скажімо так. З Арманом легко, а дочкою Захура – ​​ні. Напевно, намагаємось не перетинатися. Я постійно дивлюся українські новини та часто висловлююся щодо росіян, і її це ображає, бо її мама – росіянка, і в нас така є «війна» між нами», – розповіла Камалія.

Камалія не розповідає, чому не зніме з чоловіком окреме помешкання. Однак натякає, що після війни почали жити скромніше. «Вважайте, що бізнесу практично немає. Всі офісні центри порожні, заводи працюють на 30-40% потужності, і воно не працюватиме доки війна не закінчиться», – говорить чоловік співачки. «Доводиться економити. Ми не ходимо так часто до якихось дорогих ресторанів. І немає настрою, і не радісно. І чоловікові важко, і я не маю комерційних концертів. Зараз не до розкоші», – додає співачка.

Раніше «Главком» писав, що Мохаммад Захур, який одружений зі співачкою Камалією, розповів про свою родину, яка була у нього до української артистки. Виявляється, Захур був у відносинах з росіянкою, яка зараз живе в Москві. Від цього шлюбу у підприємця є двоє дорослих дітей.

Камалія додала в інтерв'ю, що не спілкується із колишньою дружиною чоловіка: «Я з нею незнайома особисто, бачила на фото, на відео. Дуже багато поганого говорило про мене з початку нашого шлюбу, тому я не маю жодного бажання. Я дуже товариська людина, але, як я дізналася про це, я не мав бажання знайомитися з нею».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: