Каменських вперше публічно відповіла на запитання про розлучення з Потапом

фото з відкритих джерел

Співачка відповіла, чому вони з чоловіком не приїхали разом на концерт

Співачка Настя Каменських, яка вперше після новини про те, що втратила голос, виступила на великій сцені, під час виступу поспілкувалася із шанувальниками, відповівши на їхні запитання.

«Я не розлучаюся із чоловіком. У мене все добре», – заявила Каменських, коментуючи чутки, що вона з чоловіком не разом. «Так, я трошки погладшала, але від цього стала ще смачніша», – відповіла виконавиця на запитання з приводу своєї ваги.

«А де Потап?» – вигукнув хтось із глядачів із залу. «Ми ж не близнюки, щоб скрізь ходити разом», – відповіла артистка. – Треба Потап, зателефонуй або напиши йому».

Раніше «Главком» писав, що Настя Каменських взяла участь у благодійному концерті «Музика війни». За словами артистки, її запросили виконати декілька пісень. Каменських поділилася на своїй сторінці в Інстаграм фрагментом виступу. Настя виконувала трек «Обіцяю». На відео видно, що співачці непросто брати високі ноти, вона навіть попросила шанувальників підспівувати їй.

Нагадаємо, нещодавно співачка Настя Каменських на своїй сторінці в Інстаграм оголосила про скасування виступів через хворобу – артистка несподівано втратила голос. Пізніше виконавиця виклала в соцмережу фото з лікарні.

Тим часом мережею ширяться чутки, що Настя Каменських офіційно розлучається з Потапом. Колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Пізніше дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Читайте також: Гордон розповів, чому ні один із трьох його дорослих синів не захищає Україну на фронті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: