Колишня дружина Остапчука зізналася, хто винен в тому, що вони з Володимиром розлучилися

фото з відкритих джерел

Христина Остапчук розповіла про свого нового залицяльника

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука вперше вперше прокоментувала розлучення з ним. 

У жовтні 2022 року спільноту шокувала новина про розлучення зіркової пари, але ні Володимир, ні Христина не давали коментарів з цього приводу. В інтерв’ю ЖВЛ на каналі «1+1 Україна» Христина зізналась, що зміни у житті далися їй непросто.

Христина каже, що кожного дня в неї питають, чи радіє вона новим стосункам свого екс-чоловіка Володимира Остапчука. «Кожен день в Інстаграм мене питали, чи ви раді за… Я всім своїм колишнім бажаю реально класного життя. Як це кажуть, «не поминайте лихом», будьте щасливі. Тому він не виключення», – каже Христина.

«Стосунки – це робота двох. Інколи нам здається, що хтось винен. А я вважаю, що завжди винні двоє, – пояснює Христина причину розлучення з телеведучим. – Краще розійтися, якщо ви руйнуєте одне одного, ніж боятися, що скажуть».

Жінка каже, що попри усі життєві складнощі вона не розчарувалася у коханні, але наразі будувати стосунки не планує: «В мене є один залицяльник, але мені здається, що він якийсь маніяк. Дзвонить, пише: «поїдемо, купимо тобі все». Я кажу: не купиш, ти мені не подобаєшся, вибач, будемо друзями. Зараз я не готова до стосунків, не хочу. Але я взагалі дуже легко закохуюсь. І мрію відгуляти ще одне весілля. Я дуже хочу зустріти справжнє кохання, щоб в нас був дім залитий сонцем, багато гостей, сміх дітей та декілька собак».

Читайте також: Ані Лорак оскандалилася з інтерв’ю російській пропагандистці

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: