Потап вперше прокоментував чутки про розлучення з Настею Каменських

З’явилася інформація одночасно з кількох джерел про те, що зіркове подружжя офіційно розлучається
фото з відкритих джерел

Розмови про те, що Потап і Настя Каменських – не пара, ширилися в мережі вже більш, ніж півроку

Гучну новину із світського життя про те, що Потап і Настя Каменських розлучаються, прокоментував Олексій Потапенко.

В особистій переписці з блогером Ростиславом Калацинським, яку той виклав у своєму ютуб-каналі, Потап запевнив, що розмови про його розлучення з дружиною – це чутки. «З'явилася інфа про ваше розлучення з Настею. Багато ЗМІ підхопили. Чи можна довіряти, чи це вкид? Хотілося б підтвердження чи спростування», – запитав Ростислав Калацинський. «Ні, це фейк», – відповів Потап.

Нагадаємо, що чутки про те, що Потап і Настя Каменських – не пара, ширилися в мережі вже більш, ніж півроку. Однак нещодавно з’явилася інформація одночасно з кількох джерел про те, що зіркове подружжя офіційно розлучається.

Раніше «Главком» писав, що днями Настя Каменських повідомила, що втратила голос через новоутворення у голосових зв’язках. Через це артистка перенесла кілька найближчих концертів. Тим часом колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Пізніше дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Читайте також: Настя Каменських дала перше інтерв’ю на тлі чуток про розлучення з Потапом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: