Євгенія Емеральд заявила про нові деталі свого розлучення

фото: instagram/emerald.evgeniya

Суд заборонив чоловіку наближатися до Емеральд та їхньої спільної доньки

Українська снайперка Євгенія Емеральд декілька місяців тому повідомила про розлучення з чоловіком Євгеном Стипанюком. У своєму Instagram жінка розповіла, що суд заборонив чоловіку наближатися до неї та їхньої спільної доньки.

«Ще одна перемога у боротьбі за гідність та безпеку моєї сім’ї! Суд заборонив Євгену Стипанюку наближатися до мене! Місяць тому комісія Служби у справах дітей та сім’ї проголосувала за те, щоб не надавати Стипанюку жодних годин спілкування з донькою. А 29 листопада Деснянський районний суд міста Києва постановив видати йому обмежувальний припис строком на 6 місяців!», – йдеться у повідомленні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

За словами снайперки, до цього результату вона йшла багато місяців.

«Отже, Емеральд – Стипанюк: рахунок 2:0. Це важкий шлях, але правда завжди переможе!», – написала жінка.

Нагадаємо, що українська снайперка Євгенія Емеральд оприлюднила переписку з ексчоловіком Євгеном Стипанюком – той погрожує «підірвати» її та забрати піврічну доньку.

Також стало відомо, що українська снайперка Євгенія Емеральд зверталася до екснардепа Олега Ляшка, щоб той вплинув на свого охоронця, її ексчоловіка Євгена Стипанюка, який неодноразово погрожував жінці.

Згодом військовий ЗСУ Євген Стипанюк, якого звинувачують в домашньому насильстві та зґвалтуванні вперше прокоментував слова української снайперки та колишньої дружини Євгенії Емеральд.

До слова, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля, а у квітні 2023 року жінка народила доньку, яку назвали Афіною. У вересні 2023 року снайперка видалила з соціальних мереж світлини з чоловіком та натякнула на розлучення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: