Ексвійськова Емеральд розповіла, як просила Ляшка зупинити насилля її чоловіка

За словами військової, Стипанюк постійно погрожував їй зв’язками та охороною свого шефа
фото: скріншот з відео

Емеральд намагалася донести до Ляшка погрози від свого чоловіка, проте екснардеп ніяк на них не відреагував

Українська снайперка Євгенія Емеральд зверталася до військового, екснардепа Олега Ляшка, щоб той вплинув на свого охоронця, її ексчоловіка Євгена Стипанюка, який неодноразово погрожував жінці. Про це Емеральд розповіла в інтерв’ю журналісті Аліні Доротюк.

За словами військової, Стипанюк постійно погрожував їй зв’язками та охороною свого шефа.

Емеральд зазначає, що намагалася донести до Ляшка погрози від свого чоловіка, проте екснардеп ніяк на них не відреагував.

«Я так зрозуміла, що Олег Валерійович просто вирішив, що, можливо, це якась сімейна побутова сварка. Ну буває так в людей», – розповіла.

Снайперка зазначила, що перед тим, як винести погрози Стипанюка на загал, намагалася знову звернутися до Ляшка, адже «це серйозний ризик тримати таку людину поруч та не знати, що вона робить».

«Бо це зовсім не відповідає тим цінностям про які заявляє партія (Радикальна партія Олега Ляшка – «Главком»). Я намагалася попередити, але не змогла», – додала жінка.

Зазначимо, поки що Ляшко ніяк не прокоментував слова Емеральд.

Нагадаємо, українська снайперка Євгенія Емеральд оприлюднила переписку з ексчоловіком Євгеном Стипанюком – той погрожує «підірвати» її та забрати піврічну доньку.

До слова, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля, а у квітні 2023 року жінка народила доньку, яку назвали Афіною. У вересні 2023 року снайперка видалила з соціальних мереж світлини з чоловіком та натякнула на розлучення.

Читайте також: Українська снайперка Жанна Д'Арк показала зворушливі фото з двома доньками та мамою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: