Нардеп-військовий Рудик повідомив про розлучення та озвучив серйозну соціальну проблему

Сергій Рудик з дружиною та донькою
фото: Serhiy Rudyk / facebook

«За два місяці під Бахмутом не отримав від дружини жодного дзвінка і жодної смс-ки»

Народний депутат Сергій Рудик, який нині захищає Батьківщину на фронті, розлучився з дружиною Маріанною після 10 років шлюбу. Про це він повідомив у соцмережі.

За статистикою, яку військовий нещодавно зустрічав, 7 із 10 сімей, де дружини з дітьми під час війни виїхали за кордон – розпадаються. «Цифри шокуючі, але до статистики завжди ставишся виключно як до сухих даних, мовляв, я не такий і в мене так бути не може. На жаль, я не став винятком і наша сім’я розпалася», – написав Рудик.

Сергій Рудик з сімʼєю
Сергій Рудик з сімʼєю
фото: Serhiy Rudyk / facebook

Нардеп наголосив, що питання безпеки родини завжди було для нього пріоритетом, тому вже 24-го лютого сім’я політика була у західних областях України і, за кілька днів – за кордоном. Рудик наголосив, що бути 21 місяць «татом по скайпу» – складно для всіх, але для військових це особливе випробування: родину можеш побачити лише раз на рік під час короткої відпустки, плюс бувають періоди, коли і можливість вдосталь поговорити – це розкіш.

«Я пишу це для того, щоб інші родини військових не повторювали помилок і розуміли реалії життя одне одного. Так, моральна і фінансова підтримка дружин і дітей – це святий обов’язок кожного чоловіка. Але, і з іншого боку має бути моральна підтримка. Бо коли за два місяці під Бахмутом ти не отримав від дружини жодного дзвінка і жодної смс-ки – це глибоко неправильно і так робити не можна…» – зауважив захисник.

Підполковник Збройних Сил України Сергій Рудик
Підполковник Збройних Сил України Сергій Рудик
фото: Serhiy Rudyk / facebook

«Я щиро дякую вже колишній дружині за понад 10 років, які ми прожили разом. Її сини від першого шлюбу завжди були і залишатимуться моїми дітьми. Наша спільна донька – це окремий всесвіт і надвелика любов. Важливо, щоб проблеми у стосунках дорослих не позначалися у стосунках з дітьми. Думаю, що це головне», – наголосив нардеп.

Сергій Рудик з донькою та синами дружини від першого шлюбу
Сергій Рудик з донькою та синами дружини від першого шлюбу
фото: Serhiy Rudyk / facebook

Як зʼясував «Главком», у середині жовтня позов на розірвання шлюбу подала дружина нардепа Маріанна Рудик. 

Нагадаємо, нардеп Тищенко розлучається. Пара одружилася 2016 року. У шлюбі в них народився син. Перш ніж піти в політику частину свого ресторанного бізнесу Тищенко переоформив на дружину Аллу Барановську.

Також заявив про розлучення нардеп Столар. Причиною розлучення, як стверджує політик, є війна та життя на відстані з дружиною. Подружжя було в шлюбі 23 роки та виховує трьох дітей.

Крім того, нардепка зі «Слуги народу» Янченко повідомила про розлучення. Тепер уже ексчоловік народної депутатки – голова правління Київської школи державного управління імені Сергія Нижнього, колишній радник голови Офісу президента та військовослужбовець Віктор Андрусів. Подружжя було у шлюбі 17 років. У них двоє дітей.

Раніше повідомлялося, що відома актриса кинула чоловіка-нардепа. Як зізналася Ганна Саліванчук, після повномасштабного вторгнення РФ їхня сім’я переживала кризу. Жінка навіть зверталася за послугами психолога. Ганна Саліванчук та експродюсер «Кварталу 95» й нардеп-«слуга» Олександр Божков прожили у шлюбі п’ять років. У них двоє дітей.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: