Снайперка Емеральд розповіла про погрози ексчоловіка: обіцяє підірвати і забрати дитину

Емеральд вирішила продемонструвати, до чого призводить страх та слабкість перед кривдником
фото: Євгенія Емеральд/Instagram

«В першу чергу я просто жінка, яка пережила домашнє насилля»

Українська снайперка Євгенія Емеральд оприлюднила переписку з ексчоловіком Євгеном Стипанюком – той погрожує «підірвати» її та забрати піврічну доньку. Відповідний пост з’явився в акаунті жінки і Instagram.

За словами Емеральд, вона на власному прикладі хоче продемонструвати, до чого призводить страх та слабкість перед кривдником.

«Я – Женя Емеральд, відома вам як сильна та смілива українська Жанна д'Арк. Але, в першу чергу я просто жінка, одна з тих сотень тисяч українських жінок, яка пережила домашнє насилля. Тут ви побачите лише частину розмов та погроз з боку мого колишнього чоловіка, але навіть цього достатньо, щоб зрозуміти, в якій небезпеці знаходяться жінки, які продовжують терпіти», – каже жінка у відео.

У листуванні ексчоловік попереджає Емеральд, що, якщо хтось з інших чоловіків візьме на руки його доньку, то він підірве і Євгенію, і того чоловіка. У голосових повідомленнях Євген також називає колишню дружину «шл**ндрою».

Снайперка Емеральд розповіла про погрози ексчоловіка: обіцяє підірвати і забрати дитину фото 1
Снайперка Емеральд розповіла про погрози ексчоловіка: обіцяє підірвати і забрати дитину фото 2
Снайперка Емеральд розповіла про погрози ексчоловіка: обіцяє підірвати і забрати дитину фото 3

«Я тебе попереджаю, якщо якийсь чоловік мені скаже, або я побачу, або мені відзвітують, що якийсь лівий чувак взяв мою дитину в руки, я підірву тебе (це голосове збережи, я сяду, мені по**й). Я підірву тебе разом з цим чуваком. Далі, дивись, коли дитина буде зростати, ти її виховувати не будеш, я її заберу. Після 2-3 рочків», – йдеться в аудіоповідомленні.

Євген Стипанюк заявив, що не буде чіпати жінку, поки їхня дитина на грудному вигодовуванню, а також додав, що встановить за нею стеження.

Євгенія Емеральд з ексчоловіком Євгеном Стипанюком
Євгенія Емеральд з ексчоловіком Євгеном Стипанюком

Нагадаємо, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля, а у квітні 2023 року жінка народила доньку, яку назвали Афіною. У вересні 2023 року снайперка видалила з соціальних мереж світлини з чоловіком та натякнула на розлучення.

Читайте також: Українська снайперка Жанна Д'Арк показала зворушливі фото з двома доньками та мамою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: