У Китаї процвітає бізнес зі знищення весільних фото

Китайські пари хочуть знищувати фото після розлучення
фото із відкритих джерел

Китайський підприємець знайшов варіант заробітку на нещасливому коханні

У Китаї набирає популярності новий бізнес зі знищення весільних фотографій. Про це пише Odditycentral.

Як зазначає видання, просто так викинути чи порвати весільні фотографії у Китаї досить важко. У цьому винна національна традиція робити святкові кадри на жорстких акрилових полотнах, які є стійкими навіть до вогню. У результаті пар, що розлучаються, залишається не так багато варіантів, як позбутися спільних знімків – багато людей побоюються викидати їх у відро для сміття, бо можуть бути впізнаними.

У Китаї процвітає бізнес зі знищення весільних фото фото 1

Чоловік на прізвище Лю вигадав, як вирішити це питання. Він започаткував компанію, яка спеціалізується на утилізації весільних фото, гарантуючи клієнтам конфіденційність. Виявилося, що ідея китайця була дуже успішною.

«Ми отримали замовлення з усіх провінцій та муніципалітетів Китаю, крім Тибету», – розповідає він.

У Китаї процвітає бізнес зі знищення весільних фото фото 2

Процес є досить простим, пояснює чоловік. Коли клієнти укладуть договір, вони надсилають фотографії на підприємство. Там співробітники спочатку покривають фотографії аерозольною фарбою, щоб людей на знімках не було видно, а потім поміщають їх у подрібнювальну машину. Весь процес знімається на відео, а відзнятий матеріал відправляється замовнику як доказ виконаної роботи. Вартість послуги залежить від розміру фотографій. Найвища ціна - $14 за знімок, розповідає засновник бізнесу. 

Нагадаємо, на Львівщині колишній прокурор Ростислав Ільницький та співробітниця ДБР Роксолана Москва зіграли пишне весілля. Серед гостей на урочистій події, яка тривала не один день, було помічено депутатів, бізнесменів, співробітників податкової, поліції, ДБР та інших структур, а розважали їхні українські знаменитості. Про це повідомляє видання Lviv.Media. Весілля проходило 7 та 8 жовтня у п’ятизірковому комплексі Emily Resort.

Визначною пам’яткою весілля можна назвати 2-метровий торт, який кондитери оцінили приблизно у 100 тисяч гривень. В яку суму обійшлося сама урочистість невідомо.

Пізніше Представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручили повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому, який відгуляв у Львові гучне весілля з колишньою працівницею Львівського територіального управління Державного бюро розслідувань Роксоланою Москвою.

Читайте також: Українська тенісистка Марта Костюк вийшла заміж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: