Ексчоловік Емеральд вперше прокоментував звинувачення у насиллі над жінками

Емеральд оприлюднила переписку з ексчоловіком Євгеном Стипанюком, де той погрожує «підірвати» її та забрати піврічну доньку
фото з відкритих джерел

Стипанюк заявив, що наразі він зосереджений на перемозі України, а згодом, можливо, «люди дізнаються правду»

Військовий ЗСУ Євген Стипанюк, якого звинувачують в домашньому насильстві та зґвалтуванні вперше прокоментував слова української снайперки та колишньої дружини Євгенії Емеральд. З цим проханням до нього звернулися журналісти телеканалу «Україна сьогодні».

Стипанюк заявив, що наразі він, як військовий зосереджений на перемозі України, а згодом, можливо, «люди дізнаються правду».

Стипанюк прокоментував звинувачення у насиллі над жінками
Стипанюк прокоментував звинувачення у насиллі над жінками
фото: скріншот

«Вибачте, що відповідаю із запізненням. Був на бойовому завданні. Дякую вам за бажання почути іншу думку. Але зараз мій пріоритет – це перемога України, що я, як солдат, зараз роблю. Можливо, колись після перемоги ви дізнаєтеся правду про те, що насправді сталося», – написав Стипанюк.

Нагадаємо, українська снайперка Євгенія Емеральд оприлюднила переписку з ексчоловіком Євгеном Стипанюком – той погрожує «підірвати» її та забрати піврічну доньку.

Також стало відомо, що українська снайперка Євгенія Емеральд зверталася до екснардепа Олега Ляшка, щоб той вплинув на свого охоронця, її ексчоловіка Євгена Стипанюка, який неодноразово погрожував жінці.

До слова, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля, а у квітні 2023 року жінка народила доньку, яку назвали Афіною. У вересні 2023 року снайперка видалила з соціальних мереж світлини з чоловіком та натякнула на розлучення.

Читайте також: Українська снайперка Жанна Д'Арк показала зворушливі фото з двома доньками та мамою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: