Єфросиніній росіяни заблокували сторінку в Інстаграм, але допоміг міністр

Маша Єфросиніна: Дні без Instagram тягнуться так само довго
фото з відкритих джерел

Блокування через скарги росіян тривало чотири дні

Телеведуча та відома блогерка Маша Єфросиніна розповіла, що її заблокували в Instagram. Причина – скаржилися росіяни на висвітлення повномасштабної війни в Україні. Блокування тривало чотири дні.

«Спершу, зізнаюся, була істерика. Десять років мого життя. Але більше накрило, що ці г.., що кидали скарги, перемогли. Я зварганила сину веганський бургер та зробила мамі салат зі смаженим сиром брі та карамелізованими горіхами ... Подумала: «А скільки ж в мене було збережених в інсті рецептів». Потім подумала, що це ж тепер всі запереживають, куди я зникла? А в мене ані резервного акаунту, ані твітера, а в ТікТоці останнє відео з позаминулого року», – зізналася Єфросиніна.

Вона зізналася, що спершу хотіла звернутися за допомогою до міністра цифрової економіки Михайла Федорова, проте згодом вирішила написати його помічниці. У підсумку, сторінку Єфросиніної розблокували, проте вона зізналася, що встигла зробити багато всього за ці дні. Прочитала кілька книг, з’їздила до Кракова і сходила на фотосесію: «Навчила сина грати в доміно. А він мене в шахи. По 18 партій за вечір done! З'їздили потягом до Кракова. Виявилося, що годинами можна просто дивитись у вікно… Попрасувала гору білизни, до якої руки не доходили кілька тижнів. Підготувалася до інтерв'ю. Робили із Сашком різдвяне кашпо».

«Дні без Instagram тягнуться так само довго, як в дитинстві, коли ти приходив зі школи, зробив всі уроки, а телевізор не працює… На другий день почалася ломка, щось за звичкою гортати – відкрила Facebook, в якому останній раз була влітку і бачила чимало постів, що я тупа курка. Там виявилося все без змін: вже тупі всі інші, все погано, усюди зрада, все лайно! Закрила. І більше стільки ж не відкрию», – зазначила Маша.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: