Дружина Скічка розповіла, як йому вдається їздити до неї і дітей за кордон

Єлизавета за кордоном народила третю дитину
фото из открытых источников

Єлизавета Юрушева розповіла, яка подія підштовхнула її повністю перейти на українську

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева, яка знайшла тимчасовий прихисток за кордоном, в на своїй сторінці в соцмережі зізналася, що її чоловік, відвідує її з дітьми.

«Чоловік до вас приїжджає іноді?» – запитали у Юрушевої підписники. «Так, тому що у нас троє дітей і за законом має право», – відповіла вона.

Раніше «Главком» писав, що дружина радника голови Черкаської обласної військової адміністрації Олександра Скічка розповіла, яка подія підштовхнула її повністю перейти на українську. Як повідомила вона у соцмережі, це сталося після її поїздки на відпочинок до Туреччини.

«Не думала, що канікули дітей і наша з ними поїздка так сильно на мене вплине, і я буду їй безмежно вдячна. Знаєте за що? За те, що вона раз і назавжди відбила бажання говорити російською мовою! – зізналася Юрушева. – На жаль, так, мені для цього рішення знадобилось опинитися поруч з цією мразотною нацією, щоб я зрозуміла, що не хочу мати з ними нічого спільного! Мені так гидко! Я просто ніби до цього жила в якомусь своєму світі весь час, в Італії скрізь використовувала англійською, у Відні говорила німецькою, і тільки з близькими та дома говорила російською, бо це моя рідна. На жаль. До цієї відпустки взагалі не розуміла, на якій мові говорю, де живу і що роблю. Тільки після цієї зупинки до мене дійшло, як все навколо мене змінилось. До цього був якийсь режим виживання і просто затикання дірок – знайти постійне житло, обезпечити дітям комфорт і щасливе дитинство, знайти школи і взагалі все! Часу на те, шоб задавати собі питання не було взагалі, та і не тільки часу, а й ресурсу також. А зараз, коли я зупинилася, все вилазить. Говорять же, що на великій швидкості багато чого не помічаєш, а коли зупиняєшся – все стає прозоро і чисто! І я дуже рада, що це нарешті сталося!».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: