Це позор і дно. Співачка Kola про свій виступ в Росії та несподівану підтримку Кароль

Співачка стала відомою пістя участі в телепроекті Голос країни
фото з відкритих джерел

Виконавиця відверто зізналася, що, як і багато інших українських артистів, свого часу виступала в Росії

В ефірі та на офіційному ютуб-каналі СТБ вийшов черговий прем’єрний випуск проєкту «Як ти?» з Григорієм Решетником. Цього разу гостею програми стала Kola – співачка та авторка пісень, чиї тексти зачепили серця мільйонів. Виконавиця відверто зізналася, що, як і багато інших українських артистів, свого часу виступала в Росії.

«Колись я виступала на «Новій хвилі» в Сочі, – каже співачка. – Це просто дно… Там всі співають під «плюс», там всі з себе роблять не тих, ким вони є». Якби відмотати час назад, Kola запевнила, що більше б туди ні за що не поїхала: «Це позор. Я взагалі не можу слухати ці пісні. Скажіть, будь ласка, чому рашистські вонючі треки досі з'являються в Top 100: Ukraine?»

Телеведучий Григорій Решетник підтримав співачку та нагадав, що кожна прослухана російська пісня – це підтримка країни-агресорки та самої війни проти України.

Також Kola розповіла, як змінилось ставлення українських колег до неї, коли її пісні та творчість стали популярними: «Зі мною почали вітатися, помічати. Тіна Кароль мене підтримала. Вона ніколи раніше не викладала моїх пісень. Я постійно просила. Але ніколи… Я все розумію. Це нормально. Тобі треба кимось стати і написати щось гідне, щоб тебе почали постити. Це треба заслуговувати. Не можна постити постійно всіх».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: