Було пороблено. Єфросиніна вперше розповіла, що ледь не загинула на дні народження Горбунова

Єфросиніна та Горбунов дружать багато років
фото з відкритих джерел

Під час свята під телеведучою провалилися дошки і вона пішла під воду

Телеведуча Маша Єфросиніна в черговому випуску проекту «Дорослі дівчатка», в якому обговорювали магію, привороти та відьомство, розповіла, як чотири роки тому мало не загинула на дні народження друга Юрія Горбунова.

«Це було близько чотирьох років тому. 24 серпня, це день народження Юри Горбунова. Ми з Тимуром прийшли до нього. Я пам'ятаю, що був неймовірно крутезний настрій, все було на свіжому повітрі, він зробив день народження на воді, на дерев'яному пантоні. Я з букетом квітів, Тимур трохи позаду, приходжу вітати Юрка, дарую йому квіти, бачу Катю Осадчу, десь в 10 кроках від мене. Купа людей, всі п'ють, співають. І саме я роблю три кроки, піді мною провалюються дошки, я йду під воду. Під водою стирчить такі шпали, залізний штир, яка протикає мені стегно у м'яку частину, в сантиметрі від мого живота. Тобто ще сантиметр і вона б мені повністю проткнула і вилізла б десь в районі горла, я б була вже мертва. Я виринаю в шоці. Далі я дуже погано все пам'ятаю... Мене зашивали, далі МРТ. У мене був такий шок, що я знепритомніла від болю. Шок був, бо розірвалися тканини», – розповідає Маша.

Після того, що сталося, Горбунов порадив колезі сходити до знахаря. Провидиця, до якої звернулася телеведуча, розповіла, що винуватицею того, що сталося, є її колега, яка за допомогою ритуалів намагалася зіпсувати Єфросининій кар'єру.

«Я з того часу почала у щось вірити. До цього я якось не вірила у вищу силу. Але в той же час думала: «Чому зі мною? Як так могло статися?» Юра не давав мені права це розповідати, тому я не заглиблюватимусь у подробиці. Але саме він подзвонив мені наступного дня, коли я лежала в лікарні, дізнався, як мої справи і сказав, що він би мені порадив звернутися до знаючої людини, бо «це, Маруська, щось не те», – продовжила Єфросиніна. – Мені знайшли людину, до якої як то кажуть, їздить весь Київ. Вона сказала, що мені реально зроблено на «професійну смерть». З 2014 року, коли я звільнилася з Нового каналу, у мене дійсно ніяк не складалася кар'єра. Що не шоу, то невдача, якийсь кастинг, то мене не беруть. Йду на якісь проби: «Ви нам дуже подобаєтеся». Але проект не запускається. Тобто моя кар'єра стала просто на гальма. Але зроблено не тільки на «професійну смерть», а на те, що я завжди «ходитиму по лезу». Зі мною завжди щось фізично траплятиметься, а там, як піде – проткне мене штир чи не проткне. Сказала, що це моя колега, якій не дає спокою моя кар'єра і мої великі проекти. Хто це – не знаю».

Раніше «Главком» писав, що Машу Єфросиніну пограбували в Парижі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: