Ексдружина Кличка показалася у яскравому образі на презентації книги про «Супермілфу» (фото)

співачка, колишня фотомодель та коуч з йоги відвідали презентацію книги Пут під назвою «Супермілфа».
фото:.instagram/natalia_yegorova

Судячи з фотографій і відео, які Наталія опублікувала в Instagram, Верона попросила всіх гостей вечірки одягнути рожеве

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова отримала запрошення на захід від телеведучої та представниці Німеччини на конкурсі «Міс Всесвіт-1993» Верони Пут. Про це Єгорова повідомила на своїй сторінці в Instagram.

«Дякую, люба Верона, за прекрасний вечір. І подальших успіхів. Який вечір! Дівчата веселяться. P.S. не лише дівчатка», – написала Єгорова.

Ексдружина Кличка показалася у яскравому образі на презентації книги про «Супермілфу» (фото) фото 1
Ексдружина Кличка показалася у яскравому образі на презентації книги про «Супермілфу» (фото) фото 2

Судячи з фотографій і відео, які Наталія опублікувала в Instagram, Верона попросила всіх гостей вечірки одягнути рожеве.

Раніше «Главком» писав, що колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова опублікувала рідкісне фото дорослих синів – 22-річного Єгора і 17-річного Максима. Хлопці позують біля прикрашеної новорічної ялинки. Поряд з ними знаходиться домашня улюблениця – кішка.  «Різдвяний настрій увімкнено», – підписала кадр Єгорова.

Також Наталія на своїй сторінці в соцмережі опублікувала селфі, на якому її знято зі старшим сином, 22-річним Єгором. Столичний градоначальник теж час від часу хизується своїми дітьми в соцмережі. У грудні минулого року мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото зі своїм братом та двома синами – Єгором та Максимом. Політик підписав знімок: «Два покоління братів. Вітаємо з прийдешніми святами!»

Нагадаємо, що очільник Києва та його дружина були офіційно одружені з 1996 року. У шлюбі у подружжя народилося троє дітей: сини Єгор і Максим та дочка Єлизавета. Останнім часом Наталія і Віталій Клички жили окремо: вона – у німецькому Гамбурзі, а він – у Києві. В серпні 2022 року Віталій Кличко повідомив, що розлучається з дружиною. Причиною їхнього розлучення стало «роздільне проживання».

Читайте також: Колишня дружина Кличка показалася у відвертому образі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: