Онук Ротару взяв псевдонім російського співака, який підтримує війну

Анатолій Євдокименко взяв собі творчий псевдонім SHMN
фото з відкритих джерел

Анатолій Євдокименко переїхав до США і планує там будувати музичну кар'єру

Оглядач українського шоубізнесу Богдан Беспалов висловився щодо онука співачки Софії Ротару, який під час війни в Україні втік до Нью-Йорка. Як розповів блогер, Анатолій Євдокименко переїхав до США і планує там будувати музичну кар'єру. Молодий чоловік взяв собі творчий псевдонім SHMN, тобто Шаман.

Зазначимо, під таким псевдонімом виступає російський співак Ярослав Дронов, який всіляко підтримує агресію Росії проти України і з гордістю виконує пісню «Я – русский».

Також блогер звернув увагу на те, як Євдокименко виїхав за кордон. За його словами, це коштувало великих грошей.

«Як кажуть наші «кошенята», бабуся нічого не шкодує для свого онука», – підсумував блогер.

Нагадаємо, нещодавно онук-утікач Софії Ротару вперше за довгий час з'явився в мережі. На початку повномасштабного вторгнення Анатолія та його батька Руслана, який також призовного віку, впіймали під час спроби нелегально перетнути кордон України. Перша невдача онука артистки не зупинила. Як згодом аргументував Анатолій у інтерв'ю, він «був змушений залишити країну, щоби почати нове життя».

Це сталося на початку березня, тоді на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні у супроводі поводиря. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко – син і онук співачки Софії Ротару. Після інциденту ні про сина, ні про онука Ротару не було нічого чутно. Згодом Анатолій виклав кілька знімків у соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що йому таки вдалося якимось чином втекти за кордон. «Главком» писав, що ймовірно 28-річний Анатолій Євдокименко виїхав з України до Франції.

Нагадаємо, російський продюсер Ілля Сагліані заявив, що від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Софія Ротару живе в Європі разом зі своїм сином. За його словами, артистка придбала нерухомість в Італії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: