Російський актор Батурін заявив, що його батьки-українці «в полоні»

Батурін заявив, що Україна як держава буде обнулена
фото з відкритих джерел

Актор-зрадник не спілкується з рідними батьками

Російський актор Юрій Батурін, який народився та виріс на Кіровоградщині, заявив в ефірі пропагандистського телеканалу, що не спілкується з батьками в Україні з початку вторгнення росіян та вважає, що його батьки-українці знаходяться «в полоні».

Батурін взяв участь у программі Бориса Корчевнікова «Життя і доля» – це  пропагандистських проект, куда запрошують вртисті, котрі підтримують кремлівську політику по відношенню до України.

«Я для них ворог, – каже актор-запроданець. – Не спілкуюсь із ними з 24 лютого. Толком не розумію, чому мене там вважають зрадником. Україну люблю, ціную, ніколи не скажу про неї поганого слова. Цю країну будували мої діди. Нині мої батьки просто доживають у цій нинішній Україні, не живуть. Їм кажуть оточуючі, мовляв, як же так, що з Юрою... Там у якийсь момент перестали прислухатися до інших думок. У Росії всім говорю, мовляв, я російський українського походження».

«У мене нічого не змінилося стосовно них, – продовжує Батурін про батьків. – Як вони до мене ставляться, не знаю. Знаю, що коли все закінчиться, то все стане на свої місця. Не спілкуюся з ними, бо не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто у полоні. Я думаю про рідних щодня, повірте мені».

Насправді, актор бреше, розпинаючись про те, що ніколи не говорив поганого про свою Батьківщину. Повесні Батурін в одному зі своїх інтерв'ю заявив, що «Росія нікуди не піде. Швидше, Україна як держава буде обнулена. Вона називатиметься як завгодно тільки не Україна, може, Новоросія, Малоросія. Зрозуміло, що не відразу це довгий процес, навіть десятиліття. Вибачте, 30 років людям мізки промивали, тому потрібно багато років, щоб тепер їх перепрограмувати назад».

«Та Україна, що є на сьогоднішній день, це штучно cтворено: приєднані території. Саме поняття Україна за історичними мірками з'явилося не давно, українська мова – винахід новий, у тому плані, можливо, це був діалект слов'янської мови, яку вдосконалили», – це також слова Батуріна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: