Дочка Блохіна показала рідкісні світлини своєї родини

Блохіна з мамою та дочками
фото з відкритих джерел

Ірина привітала з днем народження старшу дочку Жаклін

Віце-президент Федерації художньої гімнастики України та старший тренер національної збірної Іріша Блохіна на своїй сторінці в Інстаграм показала рідкісні фото своєї родини – чоловіка, двох дочок, мами та бабусі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ireesha Blohina (@ireesha_b)

Ірина привітала з днем народження старшу дочку Жаклін. «З днем народження, Жаклін. Ти моє серце, ти моя душа, ти мій всесвіт. війни… Моє серце плаче кожного божого дня. Дякуємо нашій армії, нашим героям за нашу безпеку», – написала англійською Блохіна.

Ірина Блохіна – дочка українських спортивних зірок – знаменитого футболіста Олега Блохіна та чемпіонки світу з художньої гімнастики Ірини Дерюгіної.

Першим чоловіком Ірини був скандально відомий репер Сергій Ларькін (Ларсон), з яким вона розлучилася менше, ніж через рік. Сергій загинув в автомобільній аварії у 2015 році, а Ірина повідомила, що не може повірити у його смерть: «Я ставлюся до тих людей, які знали Сергію справжнім, таким яким він є справді світлим і справедливим. Він боровся за доброту у світі, за справедливість у житті кожної людини. Він був веселим та добродушним. Я вірю, знаю, відчуваю, що він і далі сяятиме світлом своєї душі та добротою намірів для всіх нас».

Вдруге Іріша вийшла заміж за Олексія Бринзака, сина президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака, у 2014 році. За визнанням подружжя, звести їх намагалися батьки, а самі вони тоді цього не хотіли. Однак з часом почали зустрічатися. Історія їхнього кохання починалася непросто, але закінчилася дуже романтично: «Ми тоді зустрічалися 4 роки, потім розлучилися, потім помирилися, потім розлучилися. Я була готова до сім'ї давно, коли ще його зустріла, я завжди розуміла, що Олексій – та людина, з якою хочу дітей. Але тоді був не той час», – розповідала Іріша в інтерв'ю.

Час настав дуже скоро і Олексій зробив пропозицію Іріше на весіллі друга на Майорці. У листопаді 2014 року у їхній сім'ї народилася донька, яка отримала ім'я Жаклін: «Ми довго думали над ім'ям. Спочатку хотіли назвати дочку іншим ім'ям, але коли його озвучили рідним, з нами ніхто не погодився. Попросили подумати над іншим варіантом. Зупинилися на Жаклін – це ім'я відбиває енергетику нашої доці. Донькою стала Жаклін Олексіївна Бринзак. Відразу хочу сказати, що ми в жодному разі не називали дочку на честь Жаклін Кеннеді, як багато хто встиг подумати».

В липні 2018 року Іріша Блохіна народила другу доньку, яку назвали Габріель.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: