Співачка Анне Вескі потрапила в гучний скандал через ностальгію по СРСР

В Естонії розкритикували Анне через її згадку про Естонську РСР
фото з відкритих джерел

Артистку звинуватили у «виправданні радянської окупації»

Навколо відомої виконавиці Анне Вескі спалахнув в Естонії. Артистку звинуватили у «виправданні радянської окупації» через згадування звання народної артистки Естонської РСР.

Конфлікт розгорівся через нові концертні афіші виконавиці, де вона представлена ​​народною артисткою Естонської РСР. Сама співачка вочевидь не соромиться, що за радянських часів була зіркою всесоюзного масштабу.

Один з читачів місцевої газети прислав в редакцію лист: «Побачив афішу виступів чудової Анне Вескі, яка представлена артисткою Естонської РСР. У цьому є ностальгія за часом окупації. Звісно, ​​тоді ми всі були молодші, але зараз, коли йде війна в Україні, не час згадувати про радянське минуле у такому ностальгічному ключі».

«І в цьому вона відрізняється, наприклад, від Тиніса М'яги, який вважає за краще не згадувати, як співав про московську Олімпіаду», – висловився головний редактор таллінської газети «Столиця» Олександр Чаплігін.

Раніше «Главком» писав, що співачка Тіна Кароль розповіла про неприємний інцидент, в котрий потрапила в одному з аеропортів. Зі співачкою у конфлікт вступив представник «руського мира», через якого виконавиця не потрапила на свій літак.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: